Karaman’a 2. Gurbetçi Başkan Adayı

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler öncesinde aday isimler başvurularını mensubu oldukları partilere yapmayı sürdürüyor.

Karaman’a 2. Gurbetçi Başkan Adayı

AK Parti’de adaylık başvurularının 16 Kasım’a kadar uzatılmasının ardından aday başvuru sayısı da artmaya başladı.

Adaylar arasında gurbetçi hemşerilerimizde bulunuyor. Yavuz Yıldırım’dan sonra, Almanya’da yaşayan Zühtü Sever’de adaylığını açıklayan ikinci isim oldu.

İlahiyatçı, yapımcı ve organizatör olan Zühtü Sever, geçtiğimiz akşam ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya gelerek kendisini tanıttı.

Aslen Bozkandak köyünden olan ve ilk, orta ve liseyi Karaman’da okuduktan sonra yurtdışında birçok ülkede görev yaptığını ve şuan Almanya’da yaşadığını belirten Sever, “1954’te Avrupa’ya beden gücü gönderen Türkiye şimdi, Avrupa’da beyin gücünü tekrar geri döndürmek mecburiyetindedir. Ben yada başkası olur, bu süre başlamıştır. Bizde bu anlayışa sığınaraktan 30 yıl önce ayrıldığım memleketime hizmet edebilmek adına tekrar geri döndüm. Tabi ben Karaman’dan ayrıldığımda böyle değildi. Şuan Karaman her geçen yıl daha da güzelleşiyor ve gelişiyor. Ama bu gelişme 20 yıl sonrası için yetersiz. Bizim bunun planını yapmamız lazım. Belediyecilik de bir ekip işidir. Eğer bir Belediye Başkanının profesyonel bir ekibi yoksa dünyanın en kral başkanı olsanız da bu işin altından kalkamazsınız. Onun için ekip çok önemlidir” dedi.

Karaman’a hizmet noktasında aday olduğunu belirten Sever, “Partim ve halkım teveccüh gösterip beni seçerse, sizlerle birlikte Karaman’a hizmet etmek için çalışacağız. Bunu yaparken de kimseyi kırmamanın, gücendirmemenin derdine düşeceğiz” diye konuştu.

Toplantı daha sonra sohbet ortamında sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemseri
Hemseri - 5 yıl Önce

Neresi güzellesmis Karamanın yav geçen sürede? Bu vatandasa birileri anlatsin eski Karaman nasildi diye!

SIRADAKİ HABER

banner284