Koçak, Karaman Belediye Baskanligi`na, Sunaoglu ve Baykara Il Genel Meclis Üyeligine Aday

30 Mart 2014’de yapilacak olan mahalli idareler seçimlerinde ilimize bagli Taskale, Yesildere ve Kilbasan belde belediye baskanlari Karaman`a hizmet etmek için Karaman Belediye Baskanligi ve Il Genel Meclisi üyeliklerine aday olduklarini açikladilar.

Koçak, Karaman Belediye Baskanligi`na, Sunaoglu ve Baykara Il Genel Meclis Üyeligine Aday

Hükümet tarafindan iki binin altina düsen ve kapatilarak köy sifatina alinan 862 belde belediyesi içerisinde yer alan ilimize bagli Taskale, Yesildere ve Kilbasan belde belediye baskanlari Muhittin Sunaoglu ve Ibrahim Baykara Il Genel Meclis üyeligi için, Ibrahim Koçak’da Karaman Belediye Baskanligi için aday olduklarini belirterek Karaman’a hizmet için göreve talip olduklarini ifade ettiler.

Karaman Belediye Baskan aday adayi Ibrahim Koçak, Yesildere’de 10 yildir belediyecilik hizmeti verdigini belirterek, “Karaman’in içme suyu ihtiyacini karsilayacak olan  Ibrala Barajinin tamamlanmasinda biz büyük emek sarfettik. Yine Türkiye’de bir ilki gerçeklestirerek Yesildere Tarimköy konutlari yaptirdik. 205 konutun yüzde 50’si Karamanli hemserilerimiz tarafindan satin alindi. Yine Yesildere hudutlari içerisinde kurulacak olan Tarima Dayali Organize Sanayi Ihtisas bölgesi 2.5 milyon metrekare mera vasfi degisikligi yaptirarak teslim ettik. Iç Anadolu bölgesinin en büyük hayvancilik ve organize bölgesi kurulacak. Yine TOKI’yle birlikte yaptirmis oldugumuz 8 derslikli okulumuz Karaman’a Havacilik Yüksek Okulu olarak tahsis edildi. Bu okulumuz önümüzdeki sene egitime açilmis olacak. Biz Karaman Belediye Baskan aday adayi olarak 10 yillik tecrübe ve deneyimlerimizi Karaman için kullanmak istiyoruz. Buraya birçok hizmet yapmak istiyoruz. Çünkü Karaman bizim dogup, büyüdügümüz, yasadigimiz yer. Biz istiyoruz ki Karaman halkiyla belediyeyi barisik hale getirelim. Teskilat ve halk Karaman Belediyesini her zaman ziyaret edebilsin. Biz nasip olurda Belediye baskanligina aday gösterilip seçilirsek, cep telefonumuz, evimiz ve makamimiz tüm Karamanli hemserilerimize 24 saat açik olacaktir. Biz Karaman’in sorunlarini ve çözüm yollarini biliyoruz. Karaman halkindan hizmet adina destek bekliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284