MHP Genel Baskan Adayi Küpçü Karaman’daydi

Bu yil Temmuz veya Kasim aylarinda yapilmasi planlanan Milliyetçi Hareket Partisi büyük kongresi öncesinde Genel Baskan adaylari da birer birer görücüye çikmaya basladi.

MHP Genel Baskan Adayi Küpçü Karaman’daydi
22 Aralik 2011’de Istanbul’da düzenledigi basin toplantisi ile Genel Baskanliga adayligini açiklayan parti eski yönetim kurulu üyelerinden Ismail Hakki Küpçü, Türkiye’yi gezip kendini teskilatlara tanitiyor.
Gittigi illerde basin kuruluslarini da ziyaret eden Küpçü, gazetemiz haber merkezini de ziyaret ederek çalismalari konusunda bilgiler verdi. Küpçü, “MHP Genel Baskanligi adayligimin yani sira Türkiye’nin yönetimine yani Basbakanliga adayligimi koydugumu açikladim. O günden beri teskilatlarimizi dolasarak, tabanimizla fikir alisverisinde bulunuyoruz. Bizim yapmak istedigimiz sey bir makam mücadelesi degil, koltuk kavgasi degil. Bir anlayis degisikligi ve zihniyet degisikligi mücadelesi yapiyoruz. Bu açidan Türkiye’deki siyasetin kurumsallasabilmesinin yolunu açmaya çalisiyoruz. Bunu basarabilmek içinde iki anlayisin camiamizda ve Türkiye’nin diger yerlerinde yayginlastirilmasinin mücadelesini yapiyoruz. Bu anlayislardan birisi insanlar kendi aralarinda rahatça istisare edebilmeli. Ikincisi de alinan kararlar bilgi temeline dayanmalidir. Bu açidan kongrelerini yapan illerimizi dolasiyoruz. Kongrelerini yapmayan illere gitmiyoruz. Herhangi bir sekilde hareketimiz içerisinde ikilemlik yaratmamaya çalisiyoruz. Çünkü amacimiz camiamizi güçlendirerek iktidar yapmaktir. Karaman’da kongresini yapan illerimizden birisiydi. Bu sebeple diger illerimizde oldugu gibi Karaman’da da ilk önce Il Baskanimizi ziyaret ettik. Daha sonra üst kurul delegelerimizle görüserek bu camiada neler yapabiliriz onlari paylasiyoruz. Biz elestirel degil, çözüm üreten bir siyasetten yanayiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284