MHP Il Baskani Yilmaz’dan Tesekkür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman Il Baskani Oktay Yilmaz, kongre süresince destek veren herkese tesekkür etti.

MHP Il Baskani Yilmaz’dan Tesekkür

Hafta sonu yapilan il kongresinde MHP Il Baskani seçilen Oktay Yilmaz, bir tesekkür mesaji yayimladi. Yilmaz, mesajinda, “Kongremizin gerçeklesmesinde emegi bulunan merkez ilçe baskan ve yöneticilerine, partililerimize ve tüm teskilat üyelerimize tesekkür ederim. Ayrica soguk havaya ragmen kongrede bizleri yalniz birakmayan siyasi parti il ve ilçe baskanlarimiza, sivil toplum kuruluslarimizin baskan ve temsilcilerine, kongre sürecini basindan bu yana halkimizla paylasmamiza vesile olan basinimizin güzide temsilcilerine ve katilan katilamayan gönlü bizlerle olan tüm hemsehrilerime sükranlarimi sunarim" dedi.
Yunus Emre Konferans Salonu’nda gerçeklestirilen ve tek aday olan kongrede 345 geçerli oy alarak il baskanligina seçilen Oktay Yilmaz, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayisi ile görev yürüteceklerini söyledi.
Yilmaz, yaklasan genel seçimler öncesi partimizin tabani ile baglarin kuvvetlendirilmesi, köy belde ve ilçe teskilatlari ile koordineli bir çalisma ortaminin hazirlanmasi ve üye sayisinda artis gibi konulara agirlik verecegiz. Ilk olarak önümüzdeki günlerde yeni il yönetimimizin görev dagilimi yapilarak bu çalismalar hiz kazanacaktir" diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284