MHP Milletvekili Aday Adayı Şener: Benim Erzağım Hiçbir Dünyevi Nimete Değişmeyeceğim Ülkücülüğümdür”

Siyasal Pazarlama Uzmanı Dr. Turan Şener Milliyetçi Hareket Partisi’nden Karaman milletvekilliği için aday adaylığını ilan etti.

MHP Milletvekili Aday Adayı Şener: Benim Erzağım Hiçbir Dünyevi Nimete Değişmeyeceğim Ülkücülüğümdür”

Seçim tarihi yaklaşırken partiler en yoğun günlerini yaşıyor. Karaman’ımızda da milletvekili aday adayları birbiri ardına seçmenin karşısına çıkarken özellikle MHP Karaman milletvekilliği için üniversitedeki görevinden istifa ederek aday adaylığını açıklayan Dr.Turan Şener, genç yaşı ve entelektüel birikimiyle dikkat çeken isimler arasında değerlendiriliyor.

Aday adaylığı sürecine ilişkin görüşlerini aldığımız Şener, “MHP’nin Karaman’da geçmişten gelen ciddi bir oy tabanı var. Ne yazık ki bir süredir yerel teşkilat olarak bu taban gücünün farkında değiliz. Karaman’ımızın çiftçisiyle, işçisiyle, esnafıyla, bedeni gurbette ruhu Karaman’ımızda yaşayan gurbetçi hemşerilerimiz ve tüm Karamanlılarla birlikte bu taban gücünü harekete geçirmek istiyoruz. Benim bu yolda erzağım hiçbir dünyevi nimete değişmeyeceğim ülkücülüğüm, elleri öpülesi hocalarım sayesinde edindiğim bilgi birikimim ve elbette ki Karaman insanının o samimi ve âlicenap destekleridir. Ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz bu memlekete bir borcum olduğunu biliyorum ve en enerjik yaşımda bu borcumu sizlerin desteğiyle ödemek istiyorum” dedi.

1983’te Karaman’da doğan Şener, orta öğretimini Bifa Ortaokulu ve Karaman Lisesi’nde; yüksek öğretimini ise Erciyes Üniversitesi’nde tamamladı. Halen Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapan Şener, Dr. Sevinç Şener’le evli ve İlbilge Gülce’nin babasıdır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mevlut Yilmaz
Mevlut Yilmaz - 6 yıl Önce

Efendiligi durustlugu ile iyi bir aday; hayirli ugurlu olsun Turan im

SIRADAKİ HABER

banner284