?MHP Milletvekili Adayi Ural: Sadece Ülkücülerin Degil, Tüm Karamanlilarin Destegine Talibim

7 Haziran’da yapilacak olan 25. dönem milletvekilligi seçimlerinde ilimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nden birinci sira adayi olan Mehmet Ural, seçim gezilerine hizli basladi.

?MHP Milletvekili Adayi Ural: Sadece Ülkücülerin Degil, Tüm Karamanlilarin Destegine Talibim

Esnaf ve halkla temaslarini sürdüren Ural, gazetemizi de ziyaret ederek çalismalari konusunda bilgi verdi.

Ural, Karaman’da partisiyle ilgili çok iyi bir hava oldugunu belirterek 7 Haziran’daki seçimlerden MHP’nin birinci çikacagina inandigini söyledi.
Genç yasta siyasete yöneldigini, Karaman’a uzun yillar hizmet etmek istedigini Karaman ve Ankara arasinda bir köprü vazifesi olmak istedigini tüm Karamanlilarin Ankara’da kapisini çalabilecegi bir kisi oldugunu belirten Ural, “Yaklasik 3 aydan buyana Karaman’dayim. Hemserilerimin sahsima gösterdikleri ilgiden dolayi binlerce tesekkür ederim. Ayrica partili kardeslerime sonsuz tesekkür ederim. KGRT’yi de daha önce ziyaret etmistim. Takdirlerimi o zamanda belirtmistik. Karaman böyle bir kuruma sahip oldugu için çok sansli. Önümüzdeki süreç içerisinde sik sik sizleri ziyaret edip duygu, düsüncelerimi ve yapacaklarimi kamuoyuyla paylasmayi arzu ediyorum. Esim Duygu Ural ile birlikte pozitif enerjimizi harcamaya geldik. Sagolsun kendileri de bana büyük destek olacaklar. Son olarak Karaman bizim. Karamanlilarin sorunlarini çözmek için sadece Ülkücülerin degil, tüm hemserilerimin oylarina talibim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284