MHP Teskilat Üyeleriyle Kahvaltida Biraraya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi il ve merkez ilçe teskilati, düzenlenen kahvalti programinda bir araya geldi. Programda ilk olarak Ege Üniversitesinde yasanan olayda hayatini kaybeden Ülkücü sehit Firat Yilmaz Çakiroglu için Kuran okunup dua yapildi.

 MHP Teskilat Üyeleriyle Kahvaltida Biraraya Geldi

MHP Il Baskani Oktay Yilmaz, Merkez ilçe baskani Mahmut Ünüvar ve yöneticilerin aileleri ile birlikte katildigi kahvaltida yaklasan 2015 genel seçimleri öncesi birlik ve beraberlik örnegi sergilendi.

Programda konusan Yilmaz, “'Malumunuz üzere 2015 genel seçimlerine fazla bir süre kalmadi. Bu nedenle ilerleyen süreçte parti çalismalarimizin önemli bir bölümünde emegi geçecek olan hanim kardeslerimizle yani tüm teskilatimizin aileleri ile birlikte birlik beraberlik içerisinde oldugumuzu göstermek istedik. Ümit ediyoruz ki bu birlik ve beraberlikten aldigimiz enerji ile çalismalarimiz hiz kazanarak devam edecektir. Hiç süphesiz bayanlarin katilmadigi her türlü çalisma basariyi yakalayamaz. Bu nedenle hanim kardeslerimizin, kadin kollarimizin çalismalarimiza istirak etmesi bizim için oldukça önemlidir” dedi.
Kahvalti programina katilimlarindan dolayi ailelere tesekkür eden Merkez Ilçe Baskani Mahmut Ünüvar, “Programa katilan tüm kardeslerimizin tepkilerinin olumlu olmasi oldukça sevindirici bir durum. Bu nedenle ilerleyen günlerde daha fazla birlikte olmamiz gerektigini görüyorum. Ülkemizin içerisinde bulundugu bu dar bogazdan çikmanin tek yolu Milliyetçi Hareket Partisi oldugundan çalismalarin aksamadan emin adimlarla yapilmasi gerekir.
Bu baglamda teskilat içi dayanismaya, kaynasmaya, özellikle hanimlarimizin katilimina önem gösteriyoruz. Bu vesileyle kahvalti programina katilan tüm ailelere tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Karsilikli sohbet ortaminda gerçeklesen kahvalti toplu hatira fotografinin çekilmesi ile son buldu. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284