MHP’de Devir Teslim Yapildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman Il Baskanliginda devir teslim töreni düzenlendi.

MHP’de Devir Teslim Yapildi

Duygusal anlarin yasandigi törene çok sayida partili katildi. Partinin il baskanliginda gerçeklesen devir teslim törenine, Il Baskani Oktay Yilmaz, Merkez Ilçe Baskani Mahmut Ünüvar, eski il baskani Ismet Hatipoglu, MHP’li il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile çok sayida partili katildi. Eski il baskani Ismet Hatipoglu’nun yaptigi konusma sirasinda birçok partili duygulu anlar yasadi.
Hatipoglu konusmasinda, "Ülkücü hareketin degisik kademelerinde geçirdigim 40 senenin sonunda, hem birikim ve tecrübesiyle bu isi kaldirabilecek, hem de karakter ve sahsiyetinden emin oldugumuz ve gönül rahatligiyla birakabildigim bir teskilat olustu. Insallah Allah bu seçilen yeni merkez ilçe ve il yönetim kadrolarimizi utandirmasin" dedi.
Il Baskani Oktay Yilmaz’da yaptigi konusmasinda, "Bir il baskanindan öte siyasi model olarak davamiza verdigi hizmet ve desteklerden dolayi baskanimiza sonsuz sükranlarimi sunuyorum’’ diye konustu.
Devir teslim töreni, görevi devreden Ismet Hatipoglu’na yeni il baskani Oktay Yilmaz tarafindan plaket verilmesi ile son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284