MHP’de Kongre Tarihleri Belli Oldu

Yurt genelinde devam eden Milliyetçi Hareket Partisi il, merkez ilçe ve ilçe kongrelerinde Karaman için seçim takvimi açıklandı.

MHP’de Kongre Tarihleri Belli Oldu

İlk olarak Karaman merkez ilçe kongresinin yapılacağı takvim süresince daha sonra ilçelerde de kongreler yapılacak. Kongrelerin bir şölen havasında geçeceğini söyleyen merkez ilçe başkanı Mahmut Ünüvar, “Milliyetçi, Ülkücü irade yapılacak olan kongrelerle daha dinamik, daha donanımlı bir şekilde yoluna devam edecektir” dedi.

İkinci kez Karaman MHP merkez ilçe başkanlığına aday olacağını duyuran Mahmut Ünüvar açıklamasında “Son bir yıl içerisinde büyük imtihanlardan geçen Türkiye’yi, zaman zaman yaşadığı bunalımlardan çıkartacak yegâne gücün Milliyetçi, Ülkücü Hareket olduğu net bir şekilde görülmüştür. Bu inançlı kadrolar, bu çelikten irade yeni bir şahlanışın ve yeni bir Milli görevin arifesindedir. Gerçek manada yol arkadaşlarının gönül seferberliği, yapılacak olan kongrelerle tarihi bir dönüm noktası yaşayacaktır. Ülkücü ahlaka yakışır ve demokratik olgunluk içerisinde geçeceğine emin olduğum kongrelerimizin Karaman’a, Türkiye’ye ve hareketimize hayırlar getirmesini diliyorum. Davamızın geçmişinde nadide hizmetleri olan mücadele arkadaşlarımız, bu Milli davetin doğal muhataplarıdır. Siyasi rüzgârların etkisi veya kırgınlık ve küslük nedeniyle ayrı düştüğümüz arkadaşlarımıza Milliyetçi Hareket’in kapısı açıktır. Ortak acılar ve ortak hatıralarla bugünlere gelen davamıza, sadakat ve samimiyetle bağlılığını yitirmemiş, heyecanını kaybetmemiş, bütün kardeşlerimi yuvalarına dönmeye ve kongrelerimize katılmaya davet ediyorum” sözlerine yer verdi.

Yapılan açıklamaya göre Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karaman’daki merkez ilçe kongresi 22 Nisan Cumartesi günü Yunus Emre Konferans Salonu’nda saat 10.00’da yapılacak. Bu saatte yeterli çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı gün aynı yerde saat 14.00’de yapılacak. Öte yandan Ayrancı ve Kazımkarabekir ilçe kongresi 28 Nisan Cuma günü, Sarıveliler ilçe kongresi 29 Nisan Cumartesi günü ve Ermenek ilçe kongresi ise 30 Nisan Pazar günü yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284