MHP`den Mehterli Kongre

Milliyetçi Hareket Partisi`nin 11. olagan il kongresi mehter takiminin yürüyüsü ile yapildi.

 MHP`den Mehterli Kongre

Kongre öncesi partililer il baskanligi binasi önünde toplandi. Mehter takiminin söyledigi marslar esliginde Ismet Pasa Caddesi üzerinden yürüyerek kongrenin yapilacagi Yunus Emre Konferans Salonuna gelen partililer arasinda MHP Genel Baskani Yardimcisi ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Karaman Il Baskani Ismet Ilmi Hatipoglu ile Il Baskan Adayi Oktay Yilmaz da yer aldi. Saygi durusunda bulunulmasinin ardindan Istiklal Marsi okundu. Programda açilis konusmasi yapan Il Baskani Ismet Hatipoglu, yapilan çalismalari anlatti. Il baskanligina tek aday olan Oktay Yilmaz ise konusmasinda, partiye ve kendisine destek verenlere tesekkür etti.
Faaliyet raporunun okumasinin ardindan söz alan MHP Genel Baskan Yardimcisi Emin Haluk Ayhan, MHP’nin kurumsal yapisi itibariyle Türkiye’nin en eski siyasi partilerinden birisi oldugunu söyledi. Kongrelerin görüs alisverisi yapilan bir ortam oldugunu belirten Ayhan, “Türkiye’nin ve dünyanin neresinden siyaseti izleyenlerle görüstügünüzde MHP’nin asagi yukari ayni ifadelerle tanimlayan milliyetçi, vatanperver ve ülkenin gelecegi açisindan kendini feda edebilecek bir organizasyon olarak nitelerler” dedi.
MHP’nin dün ne dediyse bugün ayni seyleri söyledigini ifade eden Ayhan, “Zaman zaman bize birileri geliyor söyle yaparsaniz fazla oy alabilirsiniz ama onun o dedigini yaptigimiz zaman bizim MHP olmaktan çikacagimizi ifade ediyorum. MHP dün ne dediyse bugün ayni seyleri söylüyor. Rahmetli Basbug döneminde kurulus asamasinda neleri ifade ettiyse neleri temsil ediyorsa bugünde ayni seyleri temsil ediyor” ifadelerini kullandi.
Kongreye, AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, ilçe ve belde belediye baskanlari ile sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri de katildi.
Oktay Yilmaz’in baskanliginda tek listeyle gidilen kongre sonunda Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Il teskilatinin yeni Yönetimini su isimler olusturdu.
Hüdaverdi Özkiliçoglu
Kazim Gücüyener
Durmus Yildizbas
Hakan Güvensoy
Mustafa Askan
Mustafa Gökbulut
H. Sami Örs
Cüneyt Düzenli
Mahmut Güventürk
Zeki Çaglayankaya
Osman Silay
Veli Ülküsever
Orhan Genç
Celal Kocabiyik
Ismail Dogan
Saban Köse
Hasan Konukseven
Ramazan Erkabaktepe
Hüseyin Gül
Kemal Karabüber
Il Disiplin Kurulu üyeliklerine ise Bekir Demirtas, Ömer Faruk Kebapçi, Mustafa Altuntas, Ekrem Togay, Nurullah Binarbasi, Bekir Küçüktürk, Nail Ünal
Genel Merkez üst kurul delegeleri Oktay Yilmaz, Mahmut Ünüvar, Ismet Ilmi Hatipoglu, Kamil Koçdayi ve Yüksel Büyükkarci
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284