Milletvekili Elvan Karaman’daki Yatirimlari Yerinde Inceledi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani ve AK Parti Karaman Milletvekili Lütfi Elvan seçim bölgesindeki yatirimlari yerinde inceledi.

Milletvekili Elvan Karaman’daki Yatirimlari Yerinde Inceledi
Ilk olarak partisinin Il Baskanligini ziyaret eden Elvan, buradan Karaman Ticaret ve Sanayi Odasi’nin hizmet binasinda bulunan Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Il Koordinatörlügünü ziyaret etti. Ziyaretin ardindan Elvan, Eregli yolundaki köprülü kavsak çalismalarini yerinde inceleyerek müteahhit firma yetkilisinden çalismalar hakkinda bilgiler aldi.
Burada Karaman’da yapilan yatirimlari basin mensuplarina degerlendiren Lütfi Elvan, “Karaman gerçekten bir santiyeye dönüsmüs durumda. Karaman’in köy görünümünde oldugu her zaman söylenirdi. Artik belki 1-2 yil gibi bir süre içerisinde Karaman’imiz modern bir kent görünümüne bürünmüs olacak. Sehrin kritik noktalarindaki kavsaklarda alt geçit yapma çalismalari devam ediyor. Yine özellikle kent içi yollarin yapimiyla ilgili çok yogun bir çalisma var. Geçmisteki Karaman Belediyelerinin 8-10 yilda yaptigi asfalt çalismasini sadece bu yil biz yapacagiz. Yani 10 yilda yapilan asfalt çalismalarinin toplami bu yil bizim yapacagimiz asfalt çalismasindan daha az bir çalismadir. Alt yapi çalismalarini nitelikli bitirmek zorundayiz. Bizim arzumuz Karaman’in kendi ölçeginde modern butik bir örnek olabilecek kent görünümüne kavusmasi için gerekli alt yapiya sahibiz. Bu konuda biz milletvekilleri olarak sürekli destegimizi vermeye devam ediyoruz. Özellikle suanda bulundugumuz güzergahtaki alt geçidin yapilmasinda bizi kirmayan Ulastirma Bakanimiz Binali Yildirim’a da çok tesekkür ediyorum. Karayollarinda gerçekten büyük bir hamle yasaniyor Karaman’da. Sadece kent içi ulasimla degil, ilçelerle olan baglantimiz degil, diger illerle olan baglantilarimizin hepsinin ihalelerinin önemli kismi tamamlandi. Diger kisimlari da tamamlanmak üzeredir. Konya’dan Sertavul’a olan kesimin sicak kaplama asfalt yapim isi ihalesi tamamlandi. Önümüzdeki günlerde sözlesmesi imzalanacak. Çok kisa bir sürede sicak kaplama asfalta kavusmus olacagiz. Bu güzergahta yapilan yolla birlikte vatandaslar çok rahat bir sekilde seyahatlerini gerçeklestirecekler. Bunun yaninda Karaman Çevre yolu bizim önemsedigimiz bir proje. Bu yolun proje çalismalari devam ediyor. Proje asamasi tamamlandiktan sonra yolun yapim çalismasina baslayacagiz. Karaman’da sadece ulastirma sektöründe yürüyen 15’in üzerinde proje var. Dolayisiyla Karaman’imiz birkaç yil içerisinde çok daha farkli bir görünüme kavusacak. Halkimizin hak ettigi gerçek konuma ulasacaktir diye düsünüyorum” dedi.
Daha sonra Elvan, Ziraat Odasi’ni ve Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284