Milletvekili Elvan’in Eli Tokalasmaktan Incindi

AK Parti Karaman Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan`in eli, 8 günde 15 bin kisiyle tokalasmaktan incindi.

Milletvekili Elvan’in Eli Tokalasmaktan Incindi

Zaman buldukça geldigi memleketi Karaman’da yatirimlari yerinde inceleyen Milletvekili Lütfi Elvan, bir takim ziyaretlerde de bulunuyor. Milletvekili arkadasi Mevlüt Akgün ile birlikte firsat buldukça Karaman’a gelerek ziyaretlerde bulunduklarini söyleyen Lütfi Elvan, "Her Ramazan ayinda mutlaka Karaman’a geliyorum. Bu, Ramazan ayinda da buradayim. 8 gündür buradayim. Burada oldugum süre zarfinda yaklasik 3 bine yakin esnafimizi ziyaret ettim. Su anda Karaman’da gezmedik yer birakmadik. Bundan sonra ilçe ve beldelerimiz ile köylerimizi gezecegiz" dedi.
Yaptigi ziyaretler sirasinda yaklasik 15 bin kisi ile tokalastigini belirten Elvan, “Tokalasmaktan haliyle elim incindi ve sargiya almak zorunda kaldik. Geçen yil da Ramazan ayinda sag kolum ayni yerden incinmis ve sargiya almistim. Bu yil da yine elim incindi. Ama önemli degil. Biz vatandasimiz için variz. Onlarin verdigi oylarla Milletvekili olduk. Vatandasimiza hizmet için durmadan kosturmaya devam edecegiz" diye konustu.
Elvan, ziyaretlerinin Ramazan ayi sonuna kadar araliksiz olarak devam edecegini de sözlerine ekledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284