Milli Egitim Eski Bakani Dinçer: “Sarigül, Vizyon Itibariyla Istanbul’u Tasiyamaz”

Milli Egitim eski Bakani hemserimiz Ömer Dinçer, Mustafa Sarigül’ün vizyon itibariyla Istanbul’u tasiyabilecek durumda olmadigini söyledi.

Milli Egitim Eski Bakani Dinçer: “Sarigül, Vizyon Itibariyla Istanbul’u Tasiyamaz”

Isminin verildigi okulun açilisini yapmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Karaman’a gelen Milli Egitim eski Bakani Ömer Dinçer, ilk olarak Karaman-Konya yolu üzerinde hizmete geçen Oto Galeriler Sitesini ziyaret etti. Burada esnafla bir süre sohbet ederek sorunlarini dinleyen Dinçer, daha sonra Karaman Valiligine geçti. Burada basin mensuplarinin CHP’nin Istanbul adayi Mustafa Sarigül’ün seçimde sansini nasil görüyorsunuz sorusuna Dinçer, ben çok sansli görmüyorum. Çünkü Istanbul geneline bakildiginda belki Sisli için Sarigül, ideal bir aday idi, Istanbul’un geneli için bakildiginda hem halkin destegini alma konusunda çok yeterli olmayacagini düsünüyorum, hem de vizyon itibariyla Istanbul’u tasiyabilecek durumda olmadigi kanaatindeyim” dedi.
Yerel seçimlerde AK Partinin yine birinci parti olacagini belirten Dinçer, “Seçimler için simdiden bir seyleri kestirmek çok zor. Biliyorsunuz yerel yönetimlerde partinin oyu ve gücü kadar yerel adaylarin gücüde sonuçta belirleyici oluyor. Eger siz meseleye genel idare meclis üyelikleri ve Il Özel Idaresiyle alakali boyutu ile bakarsaniz AK Parti’nin önemli birinci çikacagini söylemem mümkündür. Biz dogrusu çok ümitliyiz ve hazirlikliyiz da, ama simdiden belediye seçimleri ile ilgili bir tahmin yürütmek henüz erken, adaylar bir ortaya çiksin ve vatandasin tepkilerini bir görmekte yarar vardir” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284