Öztürk: Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayıyım

AK Parti Teşkilatı Milletvekili Aday adaylığı başvuruları 2 Mayıs’ta sona erdi. Partiye rekor düzeyinde başvuru yapıldı.

Öztürk: Ak Parti’den Milletvekili Aday Adayıyım

36 kişi partiye milletvekili olabilmek için aday adaylığı başvurusunda bulunurken 35. aday da Musa Öztürk oldu.

Farklı üniversitelerin Gıda, Adalet ve İktisat bölümlerini kendini geliştirmek adına okuyan ve en son olarak ta marka yönetiminde de öğrenci olan Öztürk bu yarışta bende varım dedi. Gazetemizi ziyaret eden ve engelli statüsünde başvuruda bulunan Öztürk, Karamanlı hemşerilerinin, çalışan işçilerin, esnafların, özellikle de engellilerin sesi olacağını söyledi. Musa Öztürk Kimdir?

1970 doğumlu Öztürk, 1995 yılında Karaman Organize Sanayi Bölgesinde Onsa Bisküvi ’de üretim sorumlusu olarak göreve başladı. Karsa Bisküvi ‘de üretim şefliği yaptıktan sonra, 20 yıldır Şimşek Bisküvi ’de çalışma hayatına devam ediyor. Bu firmada da kalite sistem sorumlusu olarak görev yapan Öztürk, ayrıca Uluslararası Gıda Güvenliği Baş Deneticisi(BRC), 9000 Kalite Yönetim Sistemi Baş Deneticisi ve Marka Vekili olarak ta görevlerini sürdürmektedir. Evli ve 2 kız babası olan Öztürk’e aday adaylığı sürecinde başarılar dileriz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284