Recep Konuk, “Ermenek’in Yükü Omuzlarimizda”

Ak Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Recep Seker seçim çalismalarini Ermenek’te sürdürdü. Ermenek’in yükünü sirtlarinda tasiyacaklarini belirten Recep Konuk, “Bizim sevdamiz memleket tarafimiz millettir. Allah’in izniyle mührümüzde hizmet olacaktir” dedi. Konuk, Ermenek’in sorunlari çözüme kavusmadikça bizim mecliste rahat çalisma hakkimiz yok” dedi. Recep Seker ise Taseli bölgesini zirveye tasiyacaklarini söyledi.

Recep Konuk, “Ermenek’in Yükü Omuzlarimizda”

Ak Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk, seçim çalismalari için Karaman’in Ermenek ilçesine geçisinden önce Basbakan Ahmet Davutoglu’nun memleketi Taskent’te Belediye Baskani Osman Ari’yi makaminda ziyaret etti. Osman Ari ile bir süre görüsen Recep Konuk, “Basbakanimiz Sayin Ahmet Davutoglu’nun memleketinde bulunmaktan dolayi çok mutluyum. Bölgemiz Konya’siyla Karaman’iyla Aksaray’i Nigde’siyle ve özellikle de Taskent’iyle önemli bir seçim sürecine girdi. Halkimiz 7 Haziran günü partili partisiz Toroslarin evladina,hemsehrisine sahip çikarak en güçlü destegi verecektir” dedi.
ERMENEK’TE KONUK VE SEKER’E BÜYÜK ILGI
Recep Konuk Taskent Belediye Baskani Osman Ari’yi ziyaretinin ardindan Ermenek ilçesine geçti. Partililerle birlikte Ermenek sokaklarini dolasan ve esnaflari ziyaret eden adaylar Recep Konuk ve Recep Seker’e ilgi bir hayli fazlaydi. Adaylar daha sonra Ahmet Kelesoglu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Ermeneklilerle bir araya geldi.
RECEP KONUK; “GÖNÜL COGRAFYAMIZIN DA GÜÇLÜ BIR TÜRKIYE’YE IHTIYACI VAR”
Burada yaptigi konusmasinda mazlum milletlerinde güçlü bir Türkiye’ye ihtiyaci oldugunu belirten Recep Konuk, “Ak Parti iktidarlari döneminde ülkemiz 3,5 kat büyüdü. Bu basari basta kurucu Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde Toroslarin evladi Davutlarin Ahmet’i Sayin Basbakanimiz Ahmet Davutoglu, Bakanimiz Lütfi Elvan’in ve bugüne kadar bu kadrolarda görev almis Ak kadrolarin basarisidir. Ben hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Önümüzdeki dönemde bizlerde bu hizmet bayragini devraldigimizda bu basarilari kat kat artirmak için hep birlikte çalisacagiz. Milletle yapilan sözlesme geregi artik ülkemiz kosar adimlarla ilerleyecek. Ikinci yarida sadece milletimizin bekledigi sonuçlar alinmayacaktir. Gönül cografyamizin bekledigi sonuçlarda alinacaktir. Bizim sorumlulugumuz yükümlülügümüz sadece bizim cografyamizla sinirli degildir. Mazlum milletlerin de güçlü bir Türkiye’ye ihtiyaci var. Bunu hep birlikte basaracagiz basarmak zorundayiz” dedi.
RECEP KONUK, “YOKLUKLA YIGITLIK OLMAZ”
Ermenek’in sorunlari çözüme kavusmadikça bizim mecliste rahat çalisma hakkimiz yok diyen Recep Konuk, “Herkes sundan emin olsun. Fitneyi fesadi ayirmayi kayirmayi sonlandiracagiz. Bölgenin sikintilarini biliyoruz. Yoklukla yigitlik olmaz. Yoklugu fukaraligi bitirmemiz lazim. Bizler artik bu cografyanin zenginliklerinin fukara bekçileri olmamaliyiz. Bunu degistirmeliyiz degistirecegiz de insallah. Bunu yaparken büyük bir kararliligi ve iradeyi sergileyecegiz. Bugüne kadar yapilan çalismalarla özellikle Ermenek’in ulasim baglantilari tamamlanmak üzere. Biz özelde Ermenek’in problemlerini biliyoruz. Ermenek’i masaya yatiracagiz, röntgenini emariniçekecegiz bütün detaylarina bakacagiz. Ermenek’in yükünü biz sirtimizda tasiyacagiz. Ermenek’in sorunlari ne zaman çözülürse bizim üzerimizdeki yük de o zaman inecek. Bu gün burada esnaf dükkâninda isçimizin magduriyetinin sonuçlari konusuluyorsa bugün Ermenek’te yokluk fukaralik konusuluyorsa biz mecliste huzurlu çalisma hakkina da sahip degiliz diye düsünüyorum. Bu sorunlara çözüm bulmali çözüm üretmeliyiz. Bunu da hep birlikte basaracagiz insallah. Ermenek namerde de merde de muhtaç olmayacak. Ermenek’in basi yere düsmemeli. Ermenek’in karni tok sirti pek degilse Ermenek’in iyiliginden söz edemeyiz. Bugün Allah bana firsat verdi üreticilerimizle birlikte bir dünya devini ülkemize kazandirdik. Oradaki birikimimizi sadece Ermenek ile Karaman ile sinirlamayacagiz. Bölgemizin kalkinmasinda özellikle ihtiyaç olan bölgelerde bu birikimimizi degerlendirecegiz” dedi.
RECEP KONUK, “SEVDAMIZ MEMLEKET TARAFIMIZ MILLETTIR”
Recep Konuk, “Konya Karaman ve havalesi artik cezali konumdan çikti. Artik Ankara ile ayni dili konusan ayni hedeflere odaklanmis bir Anadolu ve Ankara bulusmasi var. Bizim sevdamiz memleket tarafimiz millettir. Allah’in izniyle mührümüzde hizmet olacaktir” dedi.
Recep Konuk’un konusmasinin son bölümünde okudugu Cahit Sitki Taranci’nin ‘Memleket Isterim’ siiri salondakiler tarafindan uzun uzun alkislandi.
RECEP SEKER, “TASELI BÖLGEMIZI ZIRVEYE TASIYACAGIZ”
Programda konusan Ak Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Seker de “Burada canimizi yakan bir maden kazasi oldu. 18 Sehit verdik. Allah gani gani rahmet eylesin Insallah. Burada maden ocaklarinin sartlarini modernlestirerek tekrar ekonomiye ve yöre halkimiza kazandirmak için çalismalar yapiyoruz. Bunun yani sira kapanan madenlerden dolayi issiz kalen madenci kardeslerimize is imkânlari sunuyoruz. ISKUR araciligiyla hükümetimiz buradaki yöre halkina is imkâni sunuyor. Bununla da yetinmeyecegiz. Tarim ve hayvanciligin gelismesi için projelerimizi hayata geçirecegiz. Burada neler yapilabiliriz arastirmalarini yapacagiz. Ermenek halkimizi asla magdur etmeyecegiz. Artik eski Türkiye yok. Yeni Türkiye var. Hep birlikte Taseli Bölgemizi zirveye tasiyacagiz. 7 Haziran Karaman'in ve Ermenek'in kalkinmasi için bir dönüm noktasi olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284