Saadet Partisi Baskan Adayi Sahin: “Gazetecilik Fedakarlik Isteyen Bir Meslektir”

Saadet Partisi Belediye Baskan adayi Saban Sahin, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle kurumumuzu ziyaret ederek günümüzü kutladi.

 Saadet Partisi Baskan Adayi Sahin: “Gazetecilik Fedakarlik Isteyen Bir Meslektir”

Beraberinde Il Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Çoban ve Tanitma Baskani Mustafa Yilmaz’la birlikte gazetemizi ziyaret eden Sahin,  “Gazetecilik meslegi büyük fedakârliklar isteyen ve zor sartlarda yapilan önemli bir meslektir. Yeri geldiginde canini bile feda edebilen basin çalisanlarimiz, zor sartlar altinda bilgi ve haber akisini saglayarak toplumun dogru bilgi ile aydinlanmasini saglamaktadirlar. Kamuoyuna haber ve bilgi akisini objektif bir sekilde saglamak, toplumsal sorunlar karsisinda kamuoyu olusturmak gibi önemli misyonu tasiyan basin-yayin organlarinda çalisan tüm kardeslerimizin, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, çalismalarinda basarilar dilerim” dedi.

Sahin, seçim çalismalariyla ilgili olarak da, “Biz Saadet Partisi olarak 1 Ocak’tan itibaren seçim çalismalarimiza hizli bir sekilde basladik. Partimizin 30 Mart’ta yapilacak olan yerel seçimlerden güçlü bir sekilde çikabilmesi için vatandaslarimizin ayagina kadar sorunlarini dinliyor, önerilerini aliyoruz. Karaman iki dönemdir AKP’li baskanlar tarafindan yönetilmektedir. Ancak önceki seçimde oldugu gibi bu seçimlere de AK Parti farkli bir adayla girmeyi tercih etti. Buda Ak Partinin sahislari denedigi imajini yaratiyor. Biz Karaman’i yönetmeye talip olduk. Seçildigimiz takdirde tecrübelerimizi belediye hizmetlerine tasimayi arzuluyoruz. Halktan gelen proje ve talepleri degerlendirerek halkla iç içe bir yönetim içerisinde ortak akilla hizmet etmeyi amaçliyoruz” diye konustu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284