Seker: `Ekonomide Çarpici Bir Dönüsüm Yasandi’’

AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, seçim çalismalarini sürdürüyor.

Seker: `Ekonomide Çarpici Bir Dönüsüm Yasandi’’

Recep Seker, seçim çalismalari kapsaminda Pazar esnafini ziyaret ederek sorunlarini dinledi. Seker’e seçim çalismalarinda AK Parti Karaman Il Baskani Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça ve partililerde eslik etti. Seker, seçim çalismalarinda yogun ilgiyle karsilasti.
"40 BIN ENGELLI KAMU PERSONELI OLACAK"
Engelli bireylerle kahvaltida bulusan AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, engellisine sahip çikmayan bir milletin geleceginden emin olamayacagini belirterek, herkesin bir engelli adayi oldugunu, engellilere huzur içinde yasayabilecekleri hayat sartlarini sunmak gerektigini dile getirdi. Hükümetin 20 Mayis’ta 4 bin 600 engelliyi daha kamu görevine atayacagini kaydeden Seker, böylece 2002 yilinda 5 bin 777 olan engelli kamu personeli sayisinin 40 bine ulasacagini ifade ederek, "Modern toplumun en önemli özelliklerinden birisi engelli vatandaslarina sahip çikmasidir. Bizde çocuklarimizin topluma adaptasyonunu saglamak, onlari toplum içerisinde bir birey olarak görmek için toplumun her alaninda onlara yatirimlar yapiyoruz. Toplumumuzun göz bebeklerini gelecege daha iyi hazirlayarak onlari da is sahibi yapiyoruz’’ dedi.
"EKONOMIDE ÇARPICI BIR DÖNÜSÜM YASANDI"
AK Parti hükümetleri zamaninda ekonomide çarpici bir dönüsüm oldugunu dile getiren AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Dr. Recep Seker, "Ekonomi vizyonumuzu tutarli, etkili ve basarili bir sekilde hayata geçirdik. Bu yeni kapsayici ekonomik modelimizin daha iyi anlasilmasi için AK Parti öncesi dönemlerin hatirlanmasinda büyük yarar vardir. Geçmis ile mukayese edildiginde, hemen her alanda oldugu gibi ekonomide de çarpici bir dönüsüm görülmektedir. Bu tüm Türkiye’de oldugu gibi Ilimize olumlu sekilde yansimaktadir. Insallah bu ekonomik istikrar 7 Haziran’dan sonrada devam edecektir. Bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç birakmayacak sekilde Basbakanimiz Ahmet Davutoglu’nun liderliginde hem ülke genelinde hem de Karaman’da milletimizle, degerli hemsehrilerimizle birlikte büyük bir basariya imza atacagiz. 13 yildir kesintisiz süren seçim gelenegini bir kez aha tekrarlayip, milletimizle AK Parti’nin kopmaz gönül bagini sandigin iradesiyle bir kez daha tescilleyecegiz insallah’’ diye konustu.
Seker, ziyaretler esnasinda kendisine aktarilan sikintilari tek tek not etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284