Seker Ve Konuk Hiz Kesmiyor

AK Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Dr. Recep Seker ziyaretlerini araliksiz sürdürüyor.

Seker Ve Konuk Hiz Kesmiyor

Sanayi esnafi ziyaretlerinde konusan AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Konuk, koalisyon hükümetlerinin ülkeyi geriye götürdügünü dile getirerek '' Bugüne kadar koalisyon hükümetleri güzel ülkemizi hep geriye götürmüstür. 12 yillik AK Parti iktidari ülke hizla gelismis ve ileriye gitmistir. Sanayicimizde bu kalkinmaya ve gelismeye ortak olmustur. Sanayide devrim yapilmistir. Gelisen teknolojiye ayak uydurulmus ve Dünya yakindan takip edilmistir. Sizin koalisyon hükümetlerinde neler çektiginizi çok iyi biliyorum. Siz sanayicilerimiz 7 Haziran'da istikrardan yana olacaksiniz. Insallah bu ülkeyi sizinle beraber daha ileriye götürecegiz'' dedi.
RECEP SEKER; ''KALKINMA YERELDE BASLAR''
Oduncular ve Kömürcüler ziyaretinde konusan AK Parti Karaman Milletvekili Adayi Recep Seker, ''Sizin sorunlarinizi biliyorum. Ertugrul Baskanimizla koordineli bir sekilde burada modernizasyon çalismalari yapacagiz. Çevre düzenlemesi ile buraya bir sanayi sitesi kimligi kazandirmayi hedefliyoruz. Asfalt çalismalari, kaldirim ve çevre düzenlemeleri ile ilk olarak buraya modern bir kimlik kazandiracagiz. Sizin daha kolay çalismaniz için buralarda gelistirme projeleri uygulayacagiz. Sizin istekleriniz bunlar bunlara cevap verecegiz. Tabi ki burada sizin yarariniz gözetilerek yapilacak. Sizinle istisare ederek Karaman’a yakisir bir sekilde oduncular ve kömürcüler sitesi yapmayi planliyoruz. Biz bugüne kadar söz verdigimiz her seyi yaptik. Kalkinma yerelde baslar. Biz sizleri kalkindiracagiz ki devlet kalkinsin. 2023'e sizlerle yürüyecegiz kardeslerim. Onlar konusacak biz sizlerle yeni Türkiye'yi kuracagiz. 7 Haziran'da istikrara oy verin'' dedi.
AK Parti Karaman Milletvekili Adaylari Recep Konuk ve Dr. Recep Seker ziyaretler sonrasi esnaflarin sikintilarini not aldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284