Ünlü; AK Partinin Gücü Bu Meydanlardir

18 Mayis Pazartesi günü ögle saatlerinde Ak Tekke Meydaninda Basbakan Ahmet Davutoglu’nun katilimiyla gerçeklestirilen ve Karaman’in bugüne kadar sahitlik ettigi en kalabalik mitinglerden biri olan miting sonrasi yaptigi açiklama ile AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü hemserilerine tesekkür etti.

 Ünlü; AK Partinin Gücü Bu Meydanlardir

Açiklamasinda Basbakan Davutoglu ile kucaklasmak ve Onun Türkiye için tasidigi heyecani paylasip kendisine destek olmak için Aktekke Meydanina sigmayan ve Karaman tarihinin en kalabalik mitinglerinden birine imza atan tüm Karamanlilara tesekkür eden Ünlü “Bu miting hem hemserilerimizin mitinge gösterdigi ilgi hem de miting meydaninda yasanan cosku ve heyecan ile bu seçim sürecine damga vuran bir miting oldu. Sayin Basbakanimizin yogun seçim programi nedeniyle Büyük Karaman mitingimizin öglen 12.00’de yani günesin en tepede oldugu, günün en sicak saatinde olmasina ragmen mitingin baslamasindan saatler önce miting alanina kosup gelen ve miting alanini heyecan ve coskulariyla daha da isitan hemserilerimizin Sayin Basbakanimiza ve partimize gösterdigi teveccüh bizi ziyadesiyle memnun etti. Hepsine minnettariz, hepsine mütesekkiriz. Onlarin bu meydanda yasadigi heyecan, onlarin Aktekke Meydaninda sergiledigi cosku ve onlarin sicaga ragmen, isi gücü birakarak verdikleri destekle partimize gösterdikleri ilgi bizim hem sevk hem cesaret kaynagimizdir. Onlarin meydanlarda sergiledigi irade ve kararlilik AK Parti’nin siyasetteki durusunun ilham kaynagidir. AK Parti’nin siyasetteki kudretinin de sözünün kuvvetinin de membai Karaman Ak Tekke Meydani ile birlikte tüm miting meydanlaridir. Ak Parti’nin siyasetteki dik durusu bu meydanlardan güç almaktadir. AK Parti iç ve dis mihraklarla milletimize husumet sergileyenlerle kararlilikla ve tavizsiz mücadele edebiliyorsa o mücadele bu meydanlarin sahipleri için ve onlarin meydanlarda verdigi cesaretle yapilmaktadir. Allah Aktekke meydaninda partimizden destegini esirgemeyen, hemserimiz, Basbakanimiz Ahmet Davutoglu’nu büyük bir cosku ile kucaklayan, onunla hasret gidermek için isini gücünü birakip, sicaga aldirmadan Ak Tekke Meydanina kosan ve her seçimde oldugu gibi bu seçimde de Partimizin arkasinda iri ve diri duracagini miting alanina gelerek gösteren hemsehrilerimize bize yasattiklari onur ve gösterdikleri teveccüh için partimiz ve Sayin Basbakanimiz adina tesekkür ederim ” dedi.

Karaman’in Basbakan Davutoglu’nun evi oldugunu ve Karaman’in ülke hizmetindeki evladiyla, aile büyügüyle bu miting vesilesiyle hasret giderdigini vurgulayan Baskan Ünlü özetle sunlari söyledi;
“Biz hep sunu söylüyoruz bu seçim Karaman için bir genel seçim degil özel bir seçimdir. 7 Haziran’da biz memleketlimize sahip çikacagiz. Bu seçimde Karaman’da 19 Parti bir yanda memleketlimiz Basbakanin partisi AK PARTI bir yanda olacak. Biz Karaman olarak gönülden Karamanli olan, gönlünden Karaman’i eksik etmeyen, gönlünün baskösesi Karaman’a tahsisli bir Basbakan ve diger partiler arasinda tercih yapacagiz. O nedenle biz diyoruz ki, Karaman’in en büyük projesi Basbakan memleketi olma ve Basbakan memleketi kalma projesidir. Diger meselelerin tamami teferruattir. Bugün Ak Tekke Meydaninda bizi özellikle sevindiren husus Karamanli hemserilerimizin kendi evinde hasret gidermeye gelen bu büyük ailenin memleket hizmetindeki evladi, büyügü, hemserisine bu bilinçle sahip çikmasi. O’nu hasretle ve coskuyla kucaklamasidir. Bu erdemi ve bu idraki gösteren tüm hemserilerimiz Sayin Basbakanimiza bu seçim sürecinde verdikleri destekle hem moral verdiler hem de Sayin Basbakanimizin ve partimizin sevkine sevk, enerjisine enerji kattilar. Ak Tekke Meydanina gelen veya gelemeyerek dualariyla Ak Tekke Meydaninda olan, mecburiyetleri sebebiyle bedenen istirak edemeyen ancak kalbi Ak Tekke Meydaninda atan tüm hemserilerimize verdikleri destek, gösterdikleri ilgi, sergiledikleri hassasiyet nedeniyle partim, milletvekili adaylarimiz, sahsim ve Basbakanimiz adina tesekkür ederim”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284