Ünlü: Kutlu Yürüyüşe Devam

22 Mayıs Pazar günü yapılacak olan AK Parti’nin 2. olağanüstü kongresi öncesinde AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü bir basın toplantısı düzenleyerek kongre sürecini değerlendirdi.

Ünlü: Kutlu Yürüyüşe Devam
Parti binasında düzenlenen basın toplantısına Ünlü’nün yanı sıra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy ile partililer katıldı.
AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, “Partimiz 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda ikinci olağanüstü büyük kongresini yapacaktır. Genel Başkanımız, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu AK Parti’nin Genel Başkanlığını yürüttüğü bu süreç içerisinde AK Parti’nin daha ileriye gitmesi, AK Parti’nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli, son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışınında Sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir. Önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir” dedi.
AK Parti'nin Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanlığının son derece kıymetli makamlar olduğunu ifade eden Ünlü, bu önemli makamların kıymetini ve değerini Ak Parti kadrolarının çok iyi bildiğini vurguladı.
AK Parti kongrelerinin her zaman demokrasi şöleni havasında geçtiğinin altını çizen Ünlü, “Pazar günü kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Karaman'dan 10 otobüsle gidip, Ankara Arena'da olacağız. Bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek genel başkanımızla, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284