Yavuz Yıldırım, Ak Parti’den Aday Oldu

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlere 5 ay gibi kısa bir süre kala siyasetin nabzı da hızlanmaya başladı.

Yavuz Yıldırım, Ak Parti’den Aday Oldu

Partilerde adaylık başvuruları devam ederken AK Parti’de adaylık başvuruları bugün sona eriyor.

Yerel seçimlerde AK Parti’den Karaman Belediye Başkanı olabilmek için adaylık başvurusunda bulunan Yavuz Yıldırım, gazetemizi ziyaret ederek hedeflerini anlattı.

Yıldırım, “Ben uzun yıllar yurtdışında yaşadım. Kimya Mühendisiyim. İki yıl önce de Karaman’a yerleşerek müteahhitlik yapmaya başladım. Karaman’ın Karamanlıların daha iyiye layık olduklarını düşündüğüm için aday oldum. Aday gösterilmem durumunda hedeflerimin başında daha yeşil bir Karaman geliyor.  Sosyal ve daha gelişmiş bir şehir, esnaflarımızın başlıca sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yapmak istiyorum. Karaman’ın büyük sorunlarının başında gelen otopark sıkıntısının çözümü noktasında projeler üretilmesinden yanayım. En büyük projelerimden bir tanesi de özellikle TOKİ yerine belediyemizin kendisinin kuracağı bir yerleşim alanını halkımıza dağıtmak istiyorum.  AK Partiden aday olmama gelince partimiz artık sağ-sol ayrımı yapılmadan Türkiye’nin partisi olma durumunda. Ayrıca icraat partisi olduğu içinde adaylığımı AK Parti’den yana kullandım” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 17:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erol
Erol - 5 yıl Önce

Başarılarının daimi olmasını dilerim. Karaman ilinin Avrupa deneyimi olan çalışkan, dürüst, yetenekli, ahlaklı vizyon sahibi olan sizin gibi belediyecilikte yeni ufuklar açacağına inancım sonsuz. Karaman kazanacak

Nadir Biriktir
Nadir Biriktir - 5 yıl Önce

Gurbetçiler olarak desteğimiz tamdır. İnşaAllah seçilirsiniz.

Birsen Kiraz
Birsen Kiraz - 5 yıl Önce

Adamsın yakışır yüreği güzel insan yolun açık olsun selamlar

Mustafa guldal
Mustafa guldal - 5 yıl Önce

Karaman icin hayirli olsun

Ali uzun
Ali uzun - 5 yıl Önce

Çok isabetli karar vermişsin hayırlı olur inşaAllah.Teprik eder başarılar dilerim.

Metin yildirim
Metin yildirim - 5 yıl Önce

İnsAllah hayırlıolur vatanımıza millete kendisi benim akrabam çok titiz efendi ve birişyapacağında devamlı ısrarlı bürokrasi biryapısı var

gurbet kırpan
gurbet kırpan - 5 yıl Önce

ben bir gurbetci olarak almanyadan böyle bir olayı tam destekliyorum . en azndan avrupa ile aramızda bir köprü olur. bu kardeşimiz hllandada bernur firması ile bir çok yatırımlar işler başarmıştır . başaılarının devamını dilerim..

Yusuf tüzünalp
Yusuf tüzünalp - 5 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olur inşAllah


SIRADAKİ HABER

banner284