10 Bininci Hastaya Sürpriz!

Ilimizin özel hastanelerinden Mümine Hatun Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahisi doktoru Doç.Dr. Gülsah Bademci bugünlerde hakli bir gururu yasiyor.

 10 Bininci Hastaya Sürpriz!

Yaklasik 2 senedir Hastanede, hastalariyla yakindan ilgilenen Bademci on bininci hastasina 8 Ekim Sali günü bakti.

O hastada talihsiz bir kaza yasayan ve kafasini çarpan minik Zeynep Yilmaz'di. Bademci muayene ve tedavi sonrasi minik Zeynep'e, on bininci hastasi olmasi nedeniyle çiçek verirken, Zeynep'in ailesi de bu tatli sürpriz karsisinda da saskinlik yasayarak, Bademci ve ekibine tesekkür etti. Bademci bugünün anisina minik Zeynep ve çalisma arkadaslariyla hatira fotografi çektirdi.
Bizde KGRT olarak Bademci ve ekibine nice yillar ve basarilar dileriz.
Doç.Dr. Gülsah Bademci Kimdir?
1970 Ankara dogumludur. Polatli Lisesi Ortaokulunu okul birinci derecesi ile Ankara Mustafa Kemal Lisesini okul birinci derecesi ile, Ankara Üniversitesi Tip Fakültesini okul dördüncü derecesi ile bitirmistir. Tipta Uzmanlik Sinavini kazanarak 1993–1994 yillari arasinda Bakirköy Ruh ve Sinir Hastaliklari Hastanesi Psikiyatri bölümü arastirma görevliligi, 1994–1995 yillarinda da Ankara Onkoloji Hastanesi Genel Cerrahi arastirma görevliligi yapmistir. 1995 yilinda Ankara Üniversitesi Tip Fakültesi Nörosirürji Anabilim Dali arastirma görevliligini kazanmis ve 2001 yilinda ihtisasini tamamlayarak Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmani unvanini almistir. 2001–2008 yillari arasinda Kirikkale Üniversitesi Tip Fakültesi Nörosirürji Anabilim Dali'nda Yardimci Doçent olarak ögretim görevliligi yapmistir. 2008 de Doçentlik sinavini basari ile geçerek Doçentlik unvanina layik görülmüstür. 2009–2011 yillari arasinda KKTC’de görev yapmistir. 1999 yilinda Amerika'da UAMS da ve 2005 te Amerika'da Yale University'de research fellow olarak çalismistir. EANS European Board kursunu tamamlamistir. 35 üzerinde hakemli dergilerde yayinlanmis uluslararasi yayini ve 50 üzerinde ulusal yayini mevcuttur. Sayisiz ulusal ve uluslararasi kongre sunumu, bilimsel ve sanatsal ödülleri mevcuttur.
Iyi düzeyde Ingilizce bilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284