90 Gün Projesi Tanitim Toplantisi Yapildi

Karaman Kamu Hastaneler Birligi Genel Sekreterlik toplanti salonunda Hasta ve çalisan memnuniyetini arttirmak amaciyla baslatilan 90 Gün Projesi tanitim toplantisi yapildi.

90 Gün Projesi Tanitim Toplantisi Yapildi
Tam bir yönetim çalismasi olan proje ile ilgili toplanti yapan yöneticilerden Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, Idari ve Mali Hizmetler Baskani Mehmet Yavuz, Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. M. Kerim Serbetçi, Ermenek Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Erhan Sahin, Agiz ve Dis Sagligi Merkezi Bashekimi Dt. Ugur Demirel ve Sekreterligin uzman kadrosu olmak üzere tüm idari kadro ve yöneticiler, proje ve 90 Gün Çalismasi ile ilgili fikir ve görüslerini sundular.
Yapilan istisare toplantisinda; çalisan ve hasta memnuniyetinin üst düzeyde tutularak, hastane hizmetlerinin de kalitesi degerlendirildi. Bu kapsamda; verilen hizmetin daha etkili, kaliteli ve güvenilir olmasi için neler yapilabilecegi konusunda fikir alisverisinde bulunuldu. 90 Gün projesinin önemi vurgulanarak bu uygulamalarin rutin bir sekilde devamliligini saglamanin asil hedefimiz oldugu belirtildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284