Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nden Diş İmplantı Uygulaması 

Eski 82. Yıl Devlet Hastanesinin olduğu binada hizmet vermeye başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde diş implant uygulamasına başlandı. 

Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nden Diş İmplantı Uygulaması 

“İl Sağlık Müdürlüğü olarak, çalıştığımız her alanda hizmet kalitemizi arttırmak ve halkımıza daha verimli hizmet etmek için bütün imkânlarımızı seferber etmekteyiz” diyen İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan açıklamasının devamında “2017 yılında ulaşılabilirliği ve çalışma koşulları daha iyi olan 82. Yıl Devlet Hastanesi Binasına geçici olarak taşınarak halkımıza verilen hizmeti nitelik ve nicelik olarak da artıran Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimiz, çoğu ağız ve diş sağlığı merkezinde sunulmayan, girişimsel bir işlem olan implant uygulamasına başlamıştır. Bu şekilde vatandaşımızın, bu tedavi metodu için il dışına gitme ihtiyacı azalacaktır” cümlelerini kullandı.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Fatih KUTSAL; “İmplant diş eksikliği durumlarında ortaya çıkan çiğneme fonksiyonu ve estetiği tekrar sağlamak amacıyla çene kemiğine yerleştirilen uygun malzemeden yapılmış yapay diş kökleridir. Günümüzde diş implantları doğal dişlere en iyi alternatif olarak kabul edilmektedir. Geleneksel sabit ve hareketli protezlere oranla daha iyi konuşma ve çiğneme fonksiyonu sağlarken doğal bir görünümü de beraberinde getirmektedir. Tek diş veya daha fazla diş eksikliğinde eğer implant yerleştirmeye uygun kemik mevcutsa ve hastanın genel sağlık durumu implant uygulanması için sorun oluşturmuyorsa hasta ve hekim tarafından çok başarılı sonuçlar verebilen bir tedavi şeklidir. Diş hekimlerimize gerçekleştirdiğimiz eğitimler sonucunda gerekli düzenlemeler yapılarak Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde implant uygulamasına başlamıştır. Hastalarımıza daha iyi hizmet vermek ve tedavi standartlarımızı yükseltmek gayreti içindeyiz” ifadelerine yer verdi.
Ağız Diş Sağlığı Merkezi’nde diş implant uygulamasının vida başı 900 TL olduğu bilgi edinildi.


 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 11:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hemseri
Hemseri - 5 yıl Önce

Inanalim mi bu 900 TL'ye?!!

SIRADAKİ HABER

banner284