Anjiyo Ve By-Pass Ünitesi Için Start Verildi

Karaman Devlet Hastanesi’ne açilmasi planlanan Anjiyo ve KVC Servisi (By-pass) için sistemi kuracak Ankara Yüksek Ihtisas Egitim ve Arastirma Hastanesi’nden Kardiyoloji Klinik Sefi Egitim Görevlisi Doç. Dr. Halil Lütfü Kisacik ve KVC Klinigi Basasistani Egitim Görevlisi Doç. Dr. Ümit Kervan, Karaman’a gelerek Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Ayhan Erenoglu ile görüstü.

 Anjiyo Ve By-Pass Ünitesi Için Start Verildi

Yapilan görüsmenin ardindan Karaman Devlet Hastanesine geçilerek Hastane Bashekimi dahil tüm yöneticilerle beraber açilacak ilgili birim için ameliyathane, yogun bakim ve servisler dolasildi.

Kisacik ve Kervan yöneticilere verdikleri kisa bilgilendirme ile hastanenin alt yapisini çok begendiklerini anjiyo ve KVC Ünitesi (By-Pass) için bugünden itibaren gerekli çalismalara beraber baslayacaklarini, insallah kisa sürede bu ünitenin hizmete açilmasini saglayarak, Karaman’da ihtiyaç duyulan bütün hastalarin diger illere gitmeden, ilimiz merkezinde bu hizmeti verme amacinda olduklarini ifade ettiler.
Toplantiya Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu, yaninda Idari ve Mali Hizmetler Baskani Hüseyin Karasuleymanlioglu, Uz. Dr. M. Nihat Atabek (Tibbi Hizmetler Baskan Vekili), Hastane Bashekimi Uz. Dr. Orhan Fesçekoglu, Yogun Bakim Sorumlusu Bashekim Yard. Uz. Dr. Mesut Ünal, Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Naime Saydam, Idari Mali Isler Müdürü Mehmet Karagöz, Otelcilik Müdürü Fatma Korkmaz, Kardiyovasküler Cerrahi Uzmanlari ve Kardiyoloji Uzmanlari katildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284