Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Toplumumuzu olumsuz yönde etkileyen uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla etkin mücadele edilmesi konusunda yürütülecek çalışmaların ele alındığı Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Fahri Meral başkanlığında yapıldı.

Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

28 Ağustos 2018 Salı günü İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Fahri Meral, Vali Yardımcıları Hacı İbrahim Türkoğlu ve İsmail Hakkı Çınarsoy, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, koordinasyon kurulunun diğer üyeleri ile Isparta Uyumder (Uyuşturucu ve Alkolizmle Mücadele Derneği) Başkanı Yaşar Erbil katıldı.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, İl Sağlık Müdürlüğü ve Isparta Uyumder tarafından sunum yapıldı.

Vali Meral, toplumumuzu ve özellikle gençlerimizi derinden etkileyen uyuşturucu ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda ilgili tüm kurumlarımız tarafından sürdürülen mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiğini belirterek, toplum sağlığının korunmasına yönelik olarak gençliğimizi ve toplumumuzu tehdit eden bu sorunun çözülmesi noktasında tüm kurumların koordineli bir şekilde artarak çalışması gerektiğini söyledi.

Uyuşturucu bağımlısı olan kişiler ve aileleriyle bire bir iletişime geçilmesini isteyen Vali Meral, bağımlı vatandaşlarımıza mutlaka ulaşılması gerektiğini ifade etti.

Vali Meral, toplantının sonunda katılımcılara teşekkür ederek, uyuşturucu bağımlığı konusunda danışmanlık hizmeti almak isteyen kişilerin Valilik Açık Kapı Birimlerine başvurabileceklerini, ayrıca ALO 191 Uyuşturucu ile Mücadele Danışma ve Destek Hattını arayabileceklerini hatırlattı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284