Bağımlılık İle Mücadele İl Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

2018 yılı Bağımlılık ile Mücadele İl Kurulu Toplantısı İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy başkanlığında İl Müdürleri, Akademisyenler ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerinin katılımıyla yapıldı.

Bağımlılık İle Mücadele İl Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Çınarsoy, “Toplumumuzu ve özellikle gençlerimizi derinden etkileyen uyuşturucu ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda güvenlik birimleri tarafından sürdürülen mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiğini belirterek, toplum sağlığının korunmasına yönelik olarak gençliğimizi ve toplumuzu tehdit eden bu sorunun çözülmesi noktasında tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışması gerekiyor” dedi.

Toplantı İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan’ın gündem konularını ve bağımlılık ile mücadele konusunda faaliyetleri sunumu ile başladı. İl Tarım Orman Müdürlüğü ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sunumları ile devam etti. Toplantı sonunda katılımcıların gündem dışı görüş ve önerileri istişare edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284