Beslenme Ve Diyet Uzmani Serap Incedal Hasta Kabulüne Basladi

Ilimizin taninmis simalarindan Dilkent Yemek Fabrikasi sahiplerinden Ahmet Incedal’in kizi Beslenme ve Diyet uzmani Serap Incedal, Karaman Tip Merkezi’nde hasta kabulüne basladi.

Beslenme Ve Diyet Uzmani Serap Incedal Hasta Kabulüne Basladi

Incedal gazetemizi ziyaret ederek uzmanlik alani ve kendisi hakkinda verdigi bilgide, “Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü bitirdikten sonra yine ayni üniversitede yüksek lisansimi yaptim. Bebek ve Çocuk Beslenmesi Kursu, Kardiyoloji Diyetisyenligi Kursu, Diyabette Beslenme Kursu, Hastaliklarda Diyet Tedavisinin Klinik Uygulamalara Yansimasi Sempozyumu, Obezitede Beslenme Semineri ve Beslenme ve Diyet ile ilintili birçok kongre, seminer ve panele dinleyici olarak katildim. Bireyin farkindaligini artirarak yasamdaki isteklerinin netlesmesini, amaçlarinin belirlemesini, hedeflerine dogru verimli adimlarla ilerlemesini ve yasamdan keyif almasini saglamak amaçli yasam koçlugu egitimi aldim. Istanbul’da Özel Erdem Çakmak Hastanesinde çalisirken memleketim Karaman’da hemserilerime hizmet vermek amaciyla Karaman Tip Merkezi’nde hasta kabulüne basladim” dedi.
Beslenme ve Diyet Uzmani Serap Incedal’in, Karaman diyetinde batirik da, mayali da oldugunu belirten yazisini gazetemizin 6. sayfasinda okuyabilirsiniz. (K. Sesi)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284