Çocuk Polikliniği Artık Daha Renkli

Karaman Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniği bekleme alanı duvarları çocukların sevdiği çizgi film karakterlerinin resimleri ile boyandı.

Çocuk Polikliniği Artık Daha Renkli

Çocukların hastane korkularını azaltmak ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla poliklinik duvarlarına küçük dokunuşlar yaptıklarını belirten Başhekim Dr. Osman Açıkgöz “6 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, 2 Çocuk Cerrahi Uzmanı ve 1 Çocuk Psikiyatri Uzmanımız ile hastalarımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmaya gayret etmekteyiz. Sağlık kalitemizi daima yükseltme amacımızın yanı sıra hastalarımızın zaman geçirdiği mekânlarımızın fiziksel özellikleri de bizim için son derece önemli. Hastane korkusunu yenmek ve hastaneyi çocuklarımıza daha cazip bir hale getirmek amacıyla poliklinik bekleme alanlarını çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanlarının resimleriyle süsledik. Poliklinik bekleme süresi içerisinde çocuklarımızın korkularının ve endişelerinin azalacağını, dikkatlerinin dağılacağını ummaktayız. Çocuklarımız poliklinik koridorlarında dolaşırken korkuları azalmakta ve hastanedeki zamanları daha konforlu geçmektedir. “Doğum Salonumuza Bahar Geldi” çalışmasından sonra “Çocuk Polikliniğimizin Renkli Dünyası” çalışmasını da tamamlandık, hastanemizin fiziksel yapısını güzelleştirmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese özellikle yönetim ekibim ve büyük özveri ve heyecanla bize vakit ayıran Karamanlı genç ressam kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Çocukların çok sevdiği Winnie the Pooh, Maşa ile Koca Ayı, Mickey Mause, Garfield ve daha birçok çizgi film karakterleri resim öğretmenleri tarafından akrilik boya ile boyandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284