Demokrasi Nöbetine Sağlık Çalışanlarından Destek…

Karaman Devlet Hastanesi tarafından Darbe girişimine karşı Aktekke meydanında toplanan vatandaşlara destek olmak amacıyla Sağlık standı açıldı.

Demokrasi Nöbetine Sağlık Çalışanlarından Destek…
Günlerdir demokrasi meydanına gelen vatandaşlarımıza tüm özel işletmeler, Sivil Toplum Kuruluşları kendi imkânlarınca destek olmaya çalışırken Karaman Devlet Hastanesi sağlık çalışanları da meydana gelen halkımızın sağlık sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyor. Sağlık çalışanları vatandaşımızın tansiyon, nabızlarının ölçümünü yaparken sağlıkla ilgili sorularına da cevap veriyor.
Karaman Genel Sekreteri Vekili İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu, Karaman Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu, hastane yöneticileri ve sağlık çalışanları da hem çalışanlara destek hem de halkımıza moral vermek için stantta bulunuyorlar. 
Karaman Devlet Hastanesi sağlık çalışanlarının tamamen gönüllü oldukları stantta aynı zamanda organ bağışı bilgisi de verilerek organ bağışında bulunmak isteyenlere kartları hazırlanıp veriliyor. Demokrasi nöbetinde standımızı ziyaret eden Gençlik Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ile Orman İşletme Müdürü Fazıl Cabaroğlu ‘da organ bağışında bulunarak kampanyamıza destek oldu.






 

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2016, 12:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284