Deneyimli Doktor Yıldıray Kuruçay Yeniden Devlet Hastanesinde

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 72. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü ve 2016 Yılı 6. Dönem İstifa sonrası ve Açıktan Atama Kurası sonuçlarına göre İlimiz Kamu Hastanelerinde görev yapmak üzere farklı branşlardan 9 uzman hekim, 1 eczacı, 1 diş hekimi ve 1 biyomedikal tekniker ataması yapıldı.

Deneyimli Doktor Yıldıray Kuruçay Yeniden Devlet Hastanesinde

Kamu Hastaneleri Birliği Karaman İli Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, gelecek olan özellikle uzman hekimlerle sağlık tesislerimizde büyük bir rahatlama olacağını belirterek gerekli resmi işlemlerin ardından en kısa zamanda göreve başlayacaklarını açıkladı. Genel Sekreter Dr. Arslan atamaların Karaman’a hayırlı olmasını dileyerek atamalardaki desteğinden dolayı Karaman milletvekillerine de teşekkür etti.

Açıklanan atama listesine göre Karaman Devlet Hastanesine 2 genel cerrahi, 1 göğüs cerrahisi, 1 anestezi ve reanimasyon, 1 beyin cerrahisi, 1 acil tıp, 1 kardiyoloji, 1 ortopedi ve 1 göğüs hastalıkları uzmanı ile 1 biyomedikal teknikeri, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimize 1 diş hekimi gelirken Ermenek Devlet Hastanesine de 1 eczacı geliyor.

Ataması yapılan uzman hekimler arasında daha önce Karaman Devlet Hastanesinde çalışan Genel Cerrahi Uzmanları Op. Dr. Yıldıray Kuruçay ve Doç. Dr. Ahmet Aslan ile Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Reşitoğlu ’nun da Karaman Devlet Hastanesinde yeniden göreve başlayacakları bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284