Devlet Hastanesinde Degisim Sürüyor

Ilimiz Devlet Hastanesinde eksikligi hissedilen bölümler bir bir tamamlanarak hizmete açilirken bu yeniliklerden biri de Nöroloji Yogun Bakim servisi oldu.

Devlet Hastanesinde Degisim Sürüyor

5 yatakli olarak düzenlenen ve Il Saglik Müdürlügü Eriskin Yogun Bakim Degerlendirme Komisyonu Baskani Dr. Hasan Çetinkaya ve diger komisyon üyeleri tarafindan incelenen Nöroloji Yogun Bakim Servisi’nin 17 Araliktan itibaren halkin hizmetine sunulacagi açiklandi.
Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Tugrul Bulut, Karaman halkina saglik noktasinda en kaliteli hizmeti verebilmenin çabasi içerisinde olduklarini ve bu yönde de çalismalarina devam edeceklerini söyledi.
Diger taraftan içinde bulundugu kis mevsimi de göz önünde bulundurularak hasta sayisinin artmasiyla ihtiyaç haline gelen Acil Servis girisindeki enjeksiyon- pansuman odasi hastalarin üsümemesi, kendilerini rahat hissetmeleri ve çalisanlarin daha saglikli hizmet verebilmeleri için korunakli bir sekilde kapatildi. Tekerlekli sandalyelerin baska bir alana nakledilmesiyle odanin genisletilmesine karar verilen enjeksiyon ve pansuman odasi, 2 kisinin ayni anda rahatlikla hizmet alabilecegi bir yer haline getirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284