Devlet Hastanesinde Kemoterapi Tedavilerine Baslandi

Karaman Devlet Hastanesinde 2014 yilinin son günlerinde fiziki ve tibbi alt yapisi hazir hale getirilen Kemoterapi Ünitesinde artik tedavi süreci de basladi. Kemoterapi Ünitesinde görev yapacak olan saglik personellerinin Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tip Fakültesi Hastanesinde egitimlerinin tamamlanmasiyla faaliyete geçti.

Devlet Hastanesinde Kemoterapi Tedavilerine Baslandi

Karaman Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoglu kemoterapi tedavisi için hastalarin artik diger sehirlere gitmek zorunda kalmayacagini belirtti. “Kanser tedavisi görmek zorunda kalan hastalarimizin ayni sehirde tedavi olmalari önemli bir avantaj, rahatlik ve yasam kalitesini artirici bir unsur olmaktadir. Hastanemize gelen hastalarimiz bu hizmete daha kolay ve kisa zamanda ulasma imkânina sahip olduklarindan, ayni gün içerisinde tedavilerini yaptirip evine, isine ve normal yasamlarina devam etme imkânina sahip olacaktir” dedi.
Hastane Yöneticisi Op. Dr. Fesçekoglu Kemoterapi Ünitesinin Dâhiliye Uzmanlarinin kontrolünde, randevu ile çalistigini, ayni anda 5 hastanin tedavisinin verilebilecegini de vurgulayarak nezih ve ferah bir mekânda tedavilerini alabileceklerini bildirdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284