Devlet Hastanesi’nden Ücretsiz Berber Hizmeti

İlimiz Devlet Hastanesi’nde yatarak tedavi gören erkek hastalara ücretsiz berberlik hizmeti verecek olan Hastane Berberi hizmet vermeye başladı.

Devlet Hastanesi’nden Ücretsiz Berber Hizmeti

Hastanenin farklı servislerinde yatarak tedavi gören hastaların bilgileri, servis görevlileri tarafından hastane berberine bildirildikten sonra, hiçbir ücret talep edilmeden hastaların öz bakımları yapılıyor
‘Hastane Berberi’ uygulamasıyla ile ilgili hastane yönetimince yapılan yazılı açıklamada; “Hastanemiz bünyesinde Toplum Yararına Programlar kapsamında göreve başlayan berberimiz, yatan hastalarımızın öz bakımlarını ve saç sakal kesimi gibi ihtiyaçlarını karşılayarak hem tıbbi bakım anlamında hem de moral olarak iyileşmelerine katkı sağlıyor. Özellikle yoğun bakım servisimizde yatağa bağımlı ve kişisel bakımlarını yapamayacak durumda olan hastalarımız mevcut, bu hastalarımızın bakımları bizim için son derece önem arz ediyor. Karaman Devlet Hastanesi olarak hastalarımıza en kaliteli sağlık hizmetlerini vermenin yanı sıra hastalarımızın motivasyonlarının yükselmesi, kendilerini daha iyi hissederek sağlıklarına bir an önce kavuşmaları otelcilik hizmetlerimiz açısından çok önemlidir” denildi.


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Suat kürekçi
Suat kürekçi - 5 yıl Önce

Hizmet edene hizmet edilir sağolun elinize sağlık

berber berber
berber berber - 4 yıl Önce

Allah sizden razı olsun amin

SIRADAKİ HABER

banner284