Dis Hekimlerine Meslek Hastaliklari Anlatildi

Karaman Pusula Saglik Gönüllüleri Dernegi (PUSAD) Dis Hekimleri Haftasi nedeniyle ‘Dis Hekimlerinde Görülen Meslek Hastaliklari’ konulu bir konferans verdi.

Dis Hekimlerine Meslek Hastaliklari Anlatildi
 Özel Gevher Hatun Ilkögretim Okulu’nda düzenlenen programa Konya Meram Egitim ve Arastirma Hastanesi Fizik Tedavi Uzmani Uzman Dr. Ekrem Akkurt konusmaci olarak katildi. Program öncesi kisa bir konusma yapan PUSAD Baskani Metin Bilgin, derneklerinin kuruldugu günden beri gerek yurt içi, gerek yurt disinda birçok program düzenledigine dikkatleri çekerek, etkinliklerin bazen bilgilendirme programlari ve gezi seklinde bazen de yardim kampanyalarina destek seklinde oldugunu belirtti.
Bilgin, saglik çalisanlari ve onlarin muhtemel problemlerine çözüm anlaminda degisik programlar düzenlediklerine deginerek Dis Hekimleri Haftasi nedeniyle de bu programda bir araya geldiklerini söyledi.

PUSAD Baskani Metin Bilgin’in konusmasindan sonra ‘Dis Hekimlerinde Görülen Meslek Hastaliklari’ konusunda bir sunum yapan Konya Meram Egitim ve Arastirma Hastanesi Fizik Tedavi Uzmani Uzman Dr. Ekrem Akkurt, programin bitiminde dis hekimlerinin sorularini cevapladi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284