Erenoglu: “Hekimlerimizin Karsisinda Degil Her Zaman Yanindayiz”

Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu, Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlarla bir araya gelerek verilen saglik hizmetlerinin detaylari ve beklentileri üzeride fikir alisverisinde bulundu.

Erenoglu: “Hekimlerimizin Karsisinda Degil Her Zaman Yanindayiz”

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu zaman zaman çalisanlarla düzenledigi istisare toplantilarini bu kez hekimlerle gerçeklestirdi. Karaman Devlet Hastanesi hekimlerinin yogun çalistiklarini gördügünü belirterek özverilerinden dolayi kendilerine tesekkür etti. Genel sekreter olarak karsilarinda veya üstlerinde degil her zaman yanlarinda oldugunu bilmelerini istedi.
Dr. Ayhan Erenoglu ve beraberinde Mali ve Idari Hizmetler Baskani Hüseyin Karasüleymanlioglu, Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoglu ile Yardimcilarinin da hazir bulundugu toplantida özellikle hekimlerin karsilastiklari sikintilari ve çözümleri konusuldu. Hekimlerin mesleki tatmin ve donanimlari ile halka verilen hizmet kalitesinin arttirilmasi için neler yapilabilecegi yönünde tartisildi.
Hekimlerin, Karaman halkinin sagliginda mutlak surette yararli olacagini düsündükleri tibbi cihaz talepleri karsisinda Dr. Ayhan Erenoglu, toplanti esnasinda Bakanlik üst düzey yetkilileri ile telefonla görüserek söz konusu cihazlarin alinmasi için girisimde bulundu.
Toplantinin her iki taraf içinde oldukça pozitif ve yararli bulundugu görüsü bildirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284