Erenoglu: “Türkiye Genelinde Ilk 7 ‘nin Içinde Yer Almak Istiyoruz”

Karaman Kamu Hastaneleri Birligine bagli saglik kurumlarinin Subat ayina ait verileri degerlendirildi.

Erenoglu: “Türkiye Genelinde Ilk 7 ‘nin Içinde Yer Almak Istiyoruz”

Genel Sekreterlik tarafindan her ay düzenli olarak gerçeklestirilen “Verimlilik Degerlendirme Toplantisi” Karaman Devlet Hastanesi ev sahipliginde gerçeklestirildi.
Toplantinin açilis konusmasini yapan Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu görev geldiklerinden itibaren verimlilik toplantilarinin üçüncüsünü gerçeklestirdiklerini belirterek yaklasik geçen 70 gün içerisinde bagli kurumlardaki yönetici ve çalisanlarin kendilerini tanidiklarini, neyi niçin istediklerini ögrendiklerini vurguladi. Genel Sekreter olarak sürekli sahada olan, kurumlarda verilen hizmetleri yerinde görerek degerlendiren Dr. Ayhan Erenoglu sahada tespit ettigi olumlu ve olumsuz durumlari saglik yöneticileri ile paylasti.
Saglik yöneticilerinin dolasmalarinin zorunlu oldugunu ifade eden Genel Sekreter “ 2015 yilinda Karaman’daki tüm saglik kurumlarini en üst düzeye çikaracagiz. Bu hedefe oturarak ulasamayiz. Özellikle sürekli sahada gezerek, çalisanlari, temizligi sik sik kontrol ederek çitayi yükseltecegiz. Özellikle hasta memnuniyeti degerlendirmelerinde Karaman olarak Türkiye genelinde ilk 7’nin içinde yer almak istiyoruz. Ancak bu hedefe hepimiz çalisirsak ulasabiliriz” dedi.
Bakanlik tarafindan gerçeklestirilen 2014 yilinin son Kamu Hastane Birlikleri Verimlilik Karne Degerlendirmesinde Karaman Genel Sekreterligi olarak B grubunda bulundugunu söyleyen Dr. Erenoglu “ Karaman B grubunda olmayi hak etmiyor. 2015 yilinin ilk karne degerlendirmesinde A gurubunda olmamamiz için hiçbir neden yok. Sadece eksikliklerimizi hep birlikte tamamlayip isimize asilacagiz” dedi.
Subat Ayi Verimlilik toplantisinda karne degerlendirilmesindeki kriterler ve saglik tesislerimizdeki eksik olan hususlar üzerinde bir sunum yapildi. Saglik Kurumlarinin birimlerinde tek tek puanlarini arttirabilecekleri kisimlar hakkinda tartisildi. Toplanti kurum yöneticilerinin Subat ayi sunumlarinin ardindan sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284