Ermenek Devlet Hastanesi Ek Binasi Için 6 Milyon Ek Ödenek

Karaman Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi ELVAN, geçen mayis ayinda Ermenek Devlet Hastanesinin tüm Taseli bölgesine hizmet verecek bir bölge hastanesine dönüsecegi müjdesini vermisti.

Ermenek Devlet Hastanesi Ek Binasi Için 6 Milyon Ek Ödenek
Konuyla ilgili olarak maddi kaynagin biran önce temin edilmesi hususunda saglik bakani ile görüsme yapan Elvan, 6 milyon TL’lik bir kaynagin önceki gün ayrildigi müjdesini verdi.
Elvan, Ermenek ilçe hastanesine 5 katli ek bir bina yapilacagini, alt katinin acil servis, üst katinin ise ameliyathane ve yogun bakim olarak planlandigini ayrica diyaliz ünitesi ve yatakli servis standartlari ile nihai halinin 100 yatakli, nitelikli tek kisilik odalari olan bir hastane olacagini söyledi.
Elvan, 6 milyon tl ödenegin geçtigimiz gün ayrildigini, hastaneye ek bina yapilacak yerin planlanmasinin ve zemin etüdünün yapildigini ve bina projesinin tamamlandigini dile getirerek çok kisa bir zaman içinde ihalesinin yapilacagini sözlerine ekledi.
Lütfi Elvan, talep edilen hususlar kapsaminda Ermenek Devlet Hastanesinin Bölgesel bir hastaneye dönüstürme çalismalarinin bu kapsamda tamamlanarak vatandaslarimizin hizmetine sunulacagi müjdesini verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284