Fikrini Söyle Toplantilari Yapiliyor

Karaman Kamu Hastanelerinde verimliligi ve kaliteyi artirmak amaciyla haftada 2 gün olmak üzere birim sorumlulari ve uzman olarak görev yapan personel Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu liderliginde bir araya geliyor.

 Fikrini Söyle Toplantilari Yapiliyor

Toplantilarda hasta ve çalisan memnuniyeti ön planda olmak kaydiyla, Birlige bagli saglik tesislerinde kamu kaynaklarinin etkin ve verimli kullanilmasi, giderlerin azaltilmasi ve gelirlerin arttirilmasi hedefleniyor.

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu, devam eden sistemin içindeki çalisanlarin fikirlerinin kendileri için önem teskil ettigini belirterek, dile getirilen tespitler, öneriler ve düsüncelerin saglik yöneticilerine yol gösterecegini ifade etti.
Dr. Erenoglu “Toplantiya katilanlarin tamami sistemle ilgili olumlu olumsuz düsüncelerini söyleyerek önerilerde bulunuyor. “Halkimiza nasil daha kaliteli saglik hizmeti veririz? Çalisanlarimizin memnuniyetini nasil daim kilariz? Verimliligimizi nasil arttiririz? Gibi sorulara cevap araniyor. Yeni fikirleri kesfetmek ve bu dogrultuda yeni projeleri hayata geçirmek amaciyla destek vermek, yol göstermek adina bir araya geliyoruz” seklinde konustu.
Toplantilarda alinan kararlar uygulamaya konuluyor ve takibi yapiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284