Hastane Yönetiminde Devir Teslim Yapildi

Kamu Hastaneleri Birligi sisteminin yürürlüge girmesiyle birlikte ilimizde de saglik kuruluslarinda yönetim kadrolarinda bazi degisiklikler yapilmisti.

Hastane Yönetiminde Devir Teslim Yapildi
Il Saglik Müdürlügü’nden Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligine atanan Uzman Doktor Nuriye Ulu’nun yani sira Devlet Hastanesi yönetimi de degisti.
Devlet Hastanesi Yemek Salonunda düzenlenen toplantida yeni yöneticiler basina tanitilirken, görevden ayrilanlara ise yaptiklari hizmetlerden dolayi plaket verildi.
Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uzman Doktor Nuriye Ulu, Bakanligin yeni yapilanmasiyla 87 hastanenin tek çati altinda birlestirildigini ve burada görev yapan yöneticilerin 2 yil süreyle sözlesme imzaladiklarini belirterek, “Hastane yöneticilerine 6 aylik dönemler halinde karneler verilecek. Bu karnelerde performansi düsük olan arkadaslarimizla belki yollar ayrilacak. Belki de maaslarinda indirime gidilecek. Bizler yönetici olarak saglik hizmetinde vatandasin memnuniyetini ön planda tutup, kaynaklarimizi verimli bir sekilde kullanmaya çalisacagiz” dedi.
Devlet Hastanesi Bashekimligi görevine atanan Uzman Doktor Tugrul Bulut’da Karaman’a en iyi hizmeti verebilmek için ekip arkadaslariyla birlikte özveriyle çalisacaklarini söyledi.
Daha sonra yeni yapilanmada görev alan yöneticiler tek tek basina tanitilirken, görevi birakanlar ve hizmeti geçenlere Genel Sekreter Ulu tarafindan plaket verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284