Hekimler Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Sağlık Bakanı Demircan İle Biraraya Geldi

Sağlık Bakanlığında, Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan’ın katılımlarıyla, kaliteli ve ulaşılabilir sağlık hizmeti sunumunda özveri ile çalışan sağlık personellerinin moral ve motivasyonunu artırmak amacı ile düzenlenen programa, Karaman ilimizi temsilen İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, Aile Hekimi Dr. Adnan Kurşun ve Kardiyoloji Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz katıldı.

Hekimler Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Sağlık Bakanı Demircan İle Biraraya Geldi

Düzenlenen programda Bakan Demircan yaptığı konuşmada, mukaddes ve bir o kadar çileli bir mesleğin temsilcileri olarak sağlık çalışanlarını, Tıp Bayramı vesilesi ile ağırlamaktan ve birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Bakan Demircan, sağlığa hizmet noktasında gönül veren sağlık ailesinin bütün fertlerine teşekkür ederek 81 ilden gelen başarılı hekimlere teşekkür belgelerini takdim etti.

Daha sonra Sağlık Bakanımız ve 81 ilden gelen başarılı hekimler Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluştular. Hekimlere ve sağlık camiasından katılımcılara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık çalışanlarının eşrefi mahlûkat, yani yaratılmışların en şereflisi olan insana verilebilecek en güzel hizmeti ifa ettiklerini belirterek bütün katılımcıların Tıp Bayramını kutladı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN VALİ MERAL’e TIP BAYRAMI ZİYARETİ

14 Mart Tıp Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanırken İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan Arslan ve beraberindeki heyet Vali Fahri Meral’i  makamında ziyaret ettiler.

 15 Mart 2018 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette, Karaman Tabip Odası ve Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Süleyman Doğruer, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Açıkgöz ve Uzm. Dr. Ahmet Yılmaz, Karaman Özel Selçuklu Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Osman Tükel, Karaman Tıp Merkezi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Akgüzel ve Aile Hekimi Dr. Adnan Kurşun katılım sağladılar.

 İl Sağlık Müdürümüz Dr. Arslan, 14 Mart Tıp Bayramı Günü nedeniyle yapılan etkinlikler hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi.

 İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan Arslan’ın ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını tebrik eden Vali Meral, bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden birinin sağlık hizmetlerinde geldiği seviye olduğunu belirterek son yıllarda kamu ve özel sektör sağlık kurumlarında önemli değişim ve gelişmeler yaşandığını, bununla birlikte vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmetlerine kavuşturulması için çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğünü söyledi.

DOKTORLAR VE SAĞLIK ÇALIŞANLARI TIP BAYRAMI YEMEĞİNDE BULUŞTU

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Karaman Devlet Hastanesi doktorları ve sağlık çalışanları düzenlenen yemekte bir araya geldi. Devlet Hastanesinde her yıl geleneksel hale gelen 14 Mart Tıp Bayramı yemeğinde hastane sağlık çalışanları bir araya gelerek keyifli anlar yaşadılar.

Düzenlenen yemeğe Vali Fahri Meral, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'da, iştirak ederek sağlık idarecileri ve sağlık personelleri katıldı.

Yemek öncesi kısa bir değerlendirilme yapılırken Dr. Hasan Arslan meslektaşları ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Arslan yaptığı kısa konuşmasında, “Büyük bir fedakarlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Bu anlamlı günde görevleri başında hayatını kaybeden sağlık çalışanlarını da saygı ile anıyorum. Son dönemde sıkça gündeme gelen sağlık çalışanlarına yapılan saldırıları da şiddetle kınıyor ve son bulmasını temenni ediyorum. Ayrıca Karaman Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Gecede daha sonra çalınan müzik eşliğinde sağlık çalışanları gönüllerince eğlendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284