Her Kosulda Güler Yüzlü Hizmet: Hizmeti Veren De Alan Da Memnun…

Ermenek Devlet Hastanesi yetersiz fiziki kosullarina ragmen hastalarina güler yüzlü, kaliteli saglik hizmeti sunmaya devam ediyor.

Her Kosulda Güler Yüzlü Hizmet: Hizmeti Veren De Alan Da Memnun…

Ermenek Devlet Hastanesinde devam eden ek bina insaatinin yaninda mevcut hastanede de baslayan restorasyon çalismalari nedeniyle geçici süreligine insa edilen prefabrik binaya tasinan tesis hizmetlerine eksiksiz devam ediyor. Yatakli servisler, ameliyathane ve kadin-dogum hizmetleri saglik personelinin özverisiyle güler yüzle halkimiza sunuluyor.
Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi’nde görev yapan bir grup idareci ve çalisanlar Ermenek Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulunmak üzere ilçeye gitti. Yerinde yapilan gözlem, gerek hasta ve hasta yakinlari ile gerekse saglik personelleri ile yapilan görüsmelerde fiziki kosullarin yetersizligine ragmen mutlu olduklari görüldü. Ermenek Devlet Hastanesi çalisanlari “ evet sartlarimiz kötü ve zor. Ancak bu sikintilarimiz geçici. Idarenin de herhangi bir eksigi veya hatasi yok. Insaat ve tadilat bitince baraj manzarali çok güzel bir hastanede hizmet verecegiz” seklinde konustular.
Hasta ve hasta yakinlari da “ çalisanlarin güler yüzü bize yeter. Çok güzel bir hastane de bize kötü davransalar, eksik ya da yanlis tedavi uygulasalar neye yarar. Hizmetimiz aksatilmadan devam ediyor. Insallah sonuç güzel olur. Allah devletimize zeval vermesin. “ dediler.
Ermenek Devlet Hastanesi’nde verilen tüm saglik hizmetleri zor kosullara ragmen devam ediyor. Öyle ki ameliyathanenin geçici süreligine prefabrik binaya tasinmasindan sonra ameliyatlara devam edilmis ve laporaskopik yöntemle fitik, apandisit gibi cerrahi müdahalelerde gerçeklestirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284