Il Özel Idaresi’den Saglik Müdürlügüne Tam Donanimli Ambulans

Karaman Il Özel Idaresi tarafindan satin alinan tam donanimli ambulans düzenlenen törenle Il Saglik Müdürlügü`ne teslim edildi.

Il Özel Idaresi’den Saglik Müdürlügüne Tam Donanimli Ambulans

Il Özel Idaresi bahçesinde gerçeklesen törene Karaman Valisi Murat Koca, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir ile Il Saglik Müdürü Ali Riza Altinsoy ve davetliler katildi. Burada bir konusma yapan Vali Murat Koca, satin alinan ambulansin Sariveliler ilçesinde hizmet verecegini söyledi. Karaman'a saglik alaninda önemli çalismalarin yapildigini ifade eden Koca, "Karaman Il Özel Idaremiz diger çalismalarinin yani sira saglik alaninda da önemli çalismalara imza atti. Sariveliler ilçemize yeni bir tam donanimli ambulans kazandirdik. Il Özel idaremiz ayrica yeni yapilan Karaman Devlet Hastanesi'ne bir ambulans daha alacak. Bununla ilgili çalismalar devam ediyor. Ambulans noktasinda Karaman'in artik bir ihtiyaci kalmayacak" dedi.
Yapilan konusmalarin ardindan Vali Murat Koca, Il Saglik Müdürü Ali Riza Altinsoy'a ambulansin anahtarini teslim ederek hayirli olmasi dileginde bulundu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284