Il Saglik Müdürü Nuriye Ulu Basinla Tanisti

Adem Kucur’un Saglik Bakanligi Müstesarligi görevine atanmasinin ardindan bosalan Karaman Il Saglik Müdürlügü görevine Müdür Yardimcisi Dr. Nuriye Ulu getirildi.

Il Saglik Müdürü Nuriye Ulu Basinla Tanisti
Il Müdürlügü görevine getirilen Nuriye Ulu, basin mensuplariyla tanismak amaciyla Müdürlük binasinda bir basin toplantisinda bir araya geldi.
Toplantida konusan Il Saglik Müdürü Nuriye Ulu, “Adem Kucur’un bakanliga atanmasinin ardindan bu göreve gerek bakanligimiz, gerekse milletvekillerimizin oluruyla uygun bulundum” dedi.
Yaklasik 1.5 yildan buyana Karaman’da görev yaptigini belirten Ulu, “Adem Kucur’dan aldigim görev bayragini daha üst seviyelere çikarmak için çalisacagim. Karaman’da saglik alaninda verilen hizmetlerin aksamamasi için bin 800 kisilik saglik ordumuzla vatandasimizin emrinde olacagiz. Bizler bazi eksiklikleri ve yapilan yanlisliklari göremeyebiliriz. Sizlerden istegim gördügünüz eksiklikleri bizlere iletmenizdir. Biz yapici her türlü elestiriye açigiz. Saglik konusunda her türlü istek ve sikâyet konusunda bizlere 24 saat ulasabilirsiniz” diyerek sözlerini tamamladi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284