Karaman Devlet Hastanesi Korosu Müzik Ziyafeti Sundu

Karaman Devlet Hastanesi çalışanlarından oluşan “Şifalı Eller” Türk Halk Müziği korosu ilk konserini verdi.

Karaman Devlet Hastanesi Korosu Müzik Ziyafeti Sundu

Konferans Salonu'nda düzenlenen organizasyonda sağlık çalışanlarından ve Koro Şefi Barış Erkılıç’ın ekininden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, konserde konuklara muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, Başkan Dr. Musa Şahin, Başkan Yardımcısı Cemal Korkmaz, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Dr. Mehmet Gümrah, İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Serdar Fındık, İl Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Müdürü Özgür Öztürk, Başhekim Dr. Osman Açıkgöz ve hastane yönetimi ile çok sayıda hastane personelinin ve Karaman halkının katıldığı programda, davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Türk Halk Müziği Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla keyifli dakikalar geçiren çalışanlar, yoğun çalışma temposunun yorgunluğunu attılar. Yapılan bu ve benzeri çalışmalarla sağlık çalışanlarının moral motivasyonlarının arttığı gibi hizmet alan hasta ve hasta yakınlarına da olumlu yansıyacağı öngörülmüştür. Koroyu ayakta alkışlayan izleyenler, zaman zaman onlara eşlik de ettiler.

İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, etkinliği düzenleyen Karaman Devlet Hastanesi yöneticileri ve koro ekibine teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Arslan üç ay önce çalışmalarına başlayan Türk Halk Müziği Korosu'nu kısa sürede çok güzel bir performans gösterdiklerini ifade etti. Sağlık sektörünün stres ve iş yükünün en yoğun sektörlerden biri olduğuna değinen Arslan “Arada bir çalışanlarımızın molaya ihtiyacı var bu akşam da çok güzel bir mola oldu. Mesai arkadaşlarımız bu yoğunluk içerisinde, kendi özel yaşamlarından feragat ederek bu güzel konseri bizlere sunabilmek için mesai dışında çalıştılar. Ayrıca koro çalışmaların da arkadaşlarımıza tecrübeleri ile destek olan koro şefi Barış Erkılıç ve ekibine de emekleri için teşekkür ediyor, bu güzel konserin devamını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284