Karaman Devlet Hastanesinde Ek Mesai Dönemi Başladı

Karaman Devlet Hastanesi'nde Çocuk Hastalıkları, Göz ve Çocuk Psikiyatrisi uzman hekimleri mesai sonrası poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Karaman Devlet Hastanesinde Ek Mesai Dönemi Başladı

Mesai dışı poliklinik uygulaması hakkında açıklama yapan Karaman Genel Sekreteri Dr. Hasan Arslan bu uygulama ile acil servislerde acil müdahale gerektirmeyen, ayakta tedavi edilebilecek hastaların başvuruları nedeniyle oluşan yoğunluğun azalacağını, acil servislerin asli vazifelerini yerine getirebileceklerini ve özellikle yoğun hasta başvurusu olan çocuk hastalıkları, göz ve çocuk psikiyatrisi branşında sağlık hizmetlerine ulaşımının kolaylaşacağını belirtti.

Dr. Hasan Arslan özellikle çalışan kişilerin mesai sonrası sağlık hizmetlerinden yararlanabileceklerini vurgulayarak “hastalarının kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri için mesai sonrası muayeneye devem eden hekimlerimiz özel hayatlarından fedakârlık yaparak hizmet verdiklerini de unutmamak gerekir. Gün içinde polikliniklerimizde özellikle çocuk ve göz hastalıkları doktorlarımızın hasta sayılarının çok yüksek olması sebebiyle çok fazla yığılmalar söz konusu. Bunun önüne geçmek hasta ve hasta yakınlarına kaliteli sağlık hizmeti sunmak mesai sonrası poliklinik hizmetinin devam etmesiyle daha sakin, kaliteli bir muayene olma dönemi başladı” şeklinde konuştu.

Mesai sonrası poliklinik yapacak olan çocuk hastalıkları uzmanlarının haftanın Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri; göz hastalıkları uzmanlarının pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri; çocuk psikiyatrisi uzmanının da salı günü hastalarına daha verimli olabilmek adına saat 19.00’a kadar göreve devam edecekleri bildirildi.

Diğer taraftan mesai sonrası poliklinik yapacak uzman hekimlerin listelerinin her ay güncellenerek, Karaman Devlet Hastanesi web sayfasından duyurulacağı ve MHRS ( merkezi hasta randevu sistemi) ile randevu alınabilineceği dile getirildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
leyla sema taş
leyla sema taş - 4 yıl Önce

Çok iyi bir hastane

SIRADAKİ HABER

banner284