Karaman’in Yeni Genel Sekreteri Ve Ekibi Ilimizdeki Görevine Basladi

Afyonkarahisar Genel Sekreteri olarak görev süresinin sona ermesinin ardindan Karaman’a Genel Sekreter olarak tekrar atamasi yapilan Dr. Ayhan Erenoglu ve ekibi görevlerine basladi.

 Karaman’in Yeni Genel Sekreteri Ve Ekibi Ilimizdeki Görevine Basladi

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu görevinin ilk gününde personeli ile tanisma toplantilari düzenledi. Dr. Erenoglu, Afyonkarahisar’ da birlikte görev yaptigi ve ilimize kendisiyle birlikte getirdigi Idari ve Mali Hizmetler Baskani Hüseyin Karasüleymanlioglu ile Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Orhan Rahmi Fesçekoglu önce sabah saatlerinde Genel Sekreterlik çalisanlari ile tanisti. Genel Sekreterlik Kurumunda görev yapan tüm personelle tek tek tanisarak hangi birimlerde görev yaptiklarini ve yürütülen çalismalar hakkinda bilgi aldi.

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu daha sonra Karaman Devlet Hastanesine geçerek buradaki çalisanlarla bir araya geldi. Karaman Devlet Hastanesi çalisanlarina kendisi ve ekibi hakkinda kisa bir tanitim yapan Dr. Ayhan Erenoglu, Karaman’da kendisinden önce görev yapanlara tesekkür etti. Genel Sekreterlik Bayraginin kendilerine teslim edildigini ve Karaman’a hizmet etmeye geldiklerini belirtti. Karaman’in sagligini yükseltmek için çok çalisacaklarinin altini çizdi. Erenoglu “Amacimiz kisa bir süre içinde Konya ile rekabet eder hale gelmek. Arkamizda Saglik Bakanimizin destegi ve Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakanimiz Sayin Lütfi Elvan'in da var olmasi bizlere güç vermektedir. Her türlü alt yapi çalismalarini yapacagiz ve gerekli önlemleri alacagiz” dedi.
Prensip olarak, çalisanlarinin memnun ve mutlu olmalarina önem verdiklerini belirten Erenoglu “Personellerimizin çalismalari ve çalistiklari ortamda mutlu olmalari bizim için son derece önemlidir. Birbirimizi zamanla tanidiktan sonra bu sözlerimi daha iyi anlayacaginizi düsünüyorum. Huzurlu, saygin bir ortami beraber saglayacagiz. Kapimizin sizlere her zaman açik oldugunu belirterek hepimize hayirli ugurlu olsun " dedi.
Genel Sekreter Erenoglu, toplantida ayni zamanda saglik çalisanlarinin sikintilarini dinledi, kendisine yöneltilen sorulara yanit verdi.
Devlet Hastanesinin ardindan Karaman Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’nde de incelemelerde bulunan Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu burada verilen hizmetler hakkinda bilgi aldi. Agiz Dis Sagligi Merkezinin kapasitesinin arttirilmasi için gerekenlerin biran evvel yapilmasi gerektigini belirtti.
VALI MURAT KOCA’YI ZIYARET ETTI
Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoglu, Idari ve Mali Hizmetler Baskani Hüseyin Karasüleymanlioglu ve Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. Orhan Rahmi Fesçekoglu, göreve basladiklari ilk gün Vali Murat Koca’yi makaminda ziyaret ettiler.
Nezaket ve tanisma ziyareti kapsaminda gerçeklestirilen toplantida Vali Murat Koca Genel Sekreter ve ekibine ilimize hos geldiniz diyerek görevlerinde basarilar diledi. Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu’da Vali Murat Koca’nin önderliginde bu sehir için ellerinden geleni degil çok daha fazlasini yapacaklarini dile getirdi. (Haber Merkezi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284