Kilis Genel Sekreterligi’ni Ziyaret Ettiler

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafindan 90 Gün Projesi kapsaminda kardes illerin belirlenmesine yönelik çekilen kurada ilimiz Kamu Hastaneler Birligi ile Kilis Kamu Hastaneleri Birligi eslestirildi.

Kilis Genel Sekreterligi’ni Ziyaret Ettiler

Proje kapsaminda; Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, Idari ve Mali Hizmetler Baskani Mehmet Yavuz, Karaman Devlet Hastanesi Bashekimi Op. Dr. M. Kerim Serbetçi ve Genel Sekreterlik Uzmani Dt. Ahsen Kaynar Kilis Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligini ziyarete gitti.
Kilis Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreteri Sedat Çakici, Tibbi Hizmetler Baskani ve Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Serdar Sarifaki ve birlik uzmanlari tarafindan karsilanan Karaman heyeti, Kilis Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi, Kilis Devlet Hastanesi’ni ve Agiz ve Dis Sagligi Merkezi’ni ve Suriye kampinda kurulan saglik merkezlerini gezerek verilen hizmetleri yerinde degerlendirdi. Fiziki mekan ve personel yetersizligine ragmen, büyük gayretle, karsiligi maddiyatla ölçülemeyecek derecede bir özveri ile hizmet sunan saglik personelinin çalismalari, bizlere duygulu anlar yasatti.
Kilis Kamu Hastaneleri Birligi tarafindan gösterilen sunumda geçmisten bugüne kadar yapilan çalismalar hakkinda bilgi verildi. Sunumun ardindan her iki Genel Sekreterlikte yapilan uygulamalarla ilgili fikir alisverisinde bulunuldu. Hos bir ortamda ve sicak bir diyalogla gerçeklesen ziyaretimiz Kilis ilinde bulunan tarihi yerleri ziyaret ederek son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284