Kâmil Ugurlu:“Kullanilmayan Ilaçlarinizi Lütfen Bagislayin”

Belediye Baskani Kâmil Ugurlu, vatandaslarin evlerinde kullanilmayan ilaçlari belediye poliklinigine ulastirdiklarinda bu ilaçlarin ihtiyaç sahibi insanlarin tedavisinde kullanilabilecegini bildirdi.

Kâmil Ugurlu:“Kullanilmayan Ilaçlarinizi Lütfen Bagislayin”
Baskan Ugurlu, yaptigi açiklamada insanlarin evde kullanmadiklari, son kullanma tarihleri geçmemis ilaçlari belediye olarak aldiklarini ifade etti.
Bu uygulama ile hem ilaç israfini önlemek hem de ihtiyaçli insanlara fayda saglamak amacinda olduklarini ifade eden Ugurlu, “Özellikle hasta ve yoksul durumda olanlara en faydali yardim ilaç yardimidir. Hepimizin evlerinde mutlaka birkaç kez kullandiktan sonra raflara kaldirdigimiz bir sürü ilaç vardir. Vatandaslarimizdan evlerinde bu tür kullanilmayan ilaçlardan son kullanma tarihleri geçmemis olanlari Belediye poliklinigimize getirmelerini istiyoruz. Kullanilmayan ilaçlarinizi lütfen bagislayin. Böylelikle hem israfi önlemis oluruz, hem de sosyal güvencesi olmayip katki payini ödeyecek gücü bulunmayan vatandaslarimizin dertlerine derman oluruz. Bilindigi gibi Belediye poliklinigimizde vatandaslarimiza imkânlar dâhilinde hizmet vermekteyiz. Bu ilaçlari Poliklinikte çalisan doktorlarimiz siniflandirip ihtiyaçli insanlarin tedavisinde kullanabilirler” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284