Mart Ayini Degerlendirdiler

Karaman Kamu Hastaneleri Birligi Genel Sekreterligi’ne bagli saglik tesislerinin Mart ayindaki performanslari degerlendirildi.

Mart Ayini Degerlendirdiler

Karaman Genel Sekreterligi tarafindan her ay organize edilen Verimlilik Degerlendirme Toplantilarinin 4.’sü yogun bir katilimla gerçeklestirildi.
Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu yaptigi açilis konusmasinda tüm katilimcilara hos geldiniz derken düzenli olarak yapilan bu toplantilarin herkes için yararli oldugunu, farkli kurumlardaki kisilerarasi diyaloglari pekistirdigini ve tüm kurumlar hakkinda tüm yöneticilerin bilgi sahibi olduklarini belirtti. Saglik yöneticilerinin diger kurumlarin performansini, fiziki kosullarini disaridan baska biri olarak degerlendirme firsatini buldugunu ifade etti.
Ermenek Devlet Hastanesi Bashekim Yardimcisi Uzm. Dr. Emrah Seyhan’in ilimizden ayrilacagi için son kez Verimlilik Degerlendirme toplantisina katildigini açiklayan Dr. Ayhan Erenoglu Ermenek Bashekim Yardimciligi görevine Dis Hekimi Gürcan Demirel’in getirilecegini de söyledi.
Erenoglu,“ Bizler Dr. Emrah Beyden ziyadesiyle memnunduk ancak kendi karari ile hastanesinden, Ermenek’ten ayrilma kararini almis bulunuyor. Kendisine bundan sonraki yasantisinda basarilar diliyoruz. Aramiza yeni katilacak olan Gürcan Demirel kardesimize de hos geldiniz diyoruz” dedi.
Saglik Bakanligi tarafindan geçtigimiz günlerde Antalya’da düzenlenen Genel Sekreterlerin ve Hizmet Baskanlarinin katildigi çalistay hakkinda da bilgi veren Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoglu edindikleri tecrübe ve bilgi birikimini Karaman’daki saglik tesislerinde uygulamaya çalistiklarini ve Ülkemizin en iyi hizmet veren Genel Sekreterlik siralamasinda ilkler arasinda olma gayesi içinde olduklarini bildirdi.
Mali ve idari Hizmetler Baskani Hüseyin karasüleymanlioglu’da çalistayda üzerinde durulan ve sahadaki genel sekreterliklerden beklenen konular üzerinde kisa bir bilgilendirici konusma yapti. Kurumlarin yapmasi ve yapmamasi gereken hususlar üzerinde durdu.
Karaman Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoglu’da toplantida geçtigimiz hafta Bakanlik tarafindan Izmir Güney Bölge Kamu Hastaneleri Verimlilik Degerlendirmesindeki gözlemlerini aktardi.
Toplanti kurumlarin sunumlariyla devam etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284